valborgs.

jo men de känns inte alls , ska snart åka på ica maxi och köpa korv . sen inget alls...
har hyrt film och hoppas att bebisen vill komma ut .

puss

torsdag eller ?

jag är dagvild , ja .

nu har jag pluggat som bara fan, är klar med religionen , fan så skönt :)
sen har jag vräkt i mig rostade mackor och oboy, gott men kanske inte så super bra för figuren. haha  vem bryr sig?!
snart ska jag hänga upp tvätten sen gå till dagis och hämta prinsessan :)
annars har jag inga planer för dagen.

puss.

...

fyfan jag skulle lika gärna kunna ha på mig en sopsäck typ, skulle se lika dan ut som i allt annat jag har på mig, man känner sig verkligen inte ens okej i någonting, kan det inte vara nog snart.  jag står varje morgon och bara glor in i garderoben fast jag vet att det ändå inte finns nått som passar.  herregud vad jag ska handla kläder sen!!! det är man värd, efter de här. 

nå, har varit hos mamma och ätit tårta och mat , gott var det.   nu sitter jag här .

puss

PLUUUUUUUUUGG! :(

Nu har jag pluggat och gjort ALLA uppgifter i idrotten, fan om kärrningen inte är nöjd nu alltså , G SKA JAG HA!!! för jag gör detta för att få ett G i kursen och hon har sagt att om jag gör de ska jag få de, PUNKT SLUT, jag ska ha G !

tänke hoppa i badet och sen ska jag fortsätta plugga, ska göra sista saken i religionen så de också blir klart ..
plugg plugg plugg hela dagen idag , sen blir de tårta hos mamma som fyller år idag :)

10 dagar idag tills bebisen är beräknad ,faaaaaaaaaaaaaan jag håller på längta ihjäl mig . 
sååååååååååå satans jobbigt att vara så fet .


puss !

:)



nu har jag köpt kläder så bebisen kan färdas hem i från bb sen : )  nu tror jag väl ändå det mesta är köpt och klart :) 


...



plugg plugg plugg...

jo det var de jag hade tänkt göra idag .. började nyss på nån uppgift i idrotten . herregud. hon har verkligen gjort så att det inte ska gå att hitta ett svar på frågorna ..  hur fan ska jag kunna skriva en sida om pump som träningsform när de som står på nätet står endast bara nån rad. nej denna gympalärare är den äckligaste jag vet !!! kan inte säga det för många gånger  !  jag gjorde ett försök iaf fick ihop nåra rader har en uppgift kvar nu , om stress .. kanske går bättre ... men jag gör ett försök med de sen.
nu ska jag duscha sen åka till storheden med mamma :)

puss

helt blåst !

välkommen vecka 39!!! nu börjar nedräkningen på riktigt, eller det kanske den redan har gjort.  tänk nu kan denna bebis komma ut när som helst , nästan att man är rädd att åka hemifrån , haha ne inte riktigt, för det är ju inte precis så att man bresar så trillar den ut , haha långt ifrån kan jag med erfarenhet säga ! ;)
kunde inte sova igår pga halsbränna denna jävla halsbränna har plågat mig nå jävulskt under mer än halva gravditeten , snart är det över  :D 

varit på skolan idag på nån "föreläsning" om arbetsförmedlingen och a-kassan .. jag fattar noll , jag måste ju vara riktigt dum i huvet , men jag har verkligen noll koll på sånt där , Hur ska jag klara mig i vuxenlivet ?! haha

är hemma nu en sväng ska till stan när maria slutar så ska vi kolla present till mammsen som fyller år på onsdag .
Och till riikka som fyller år på torsdag.
nu börjas det , alla dessa födelsedagar hit och dit , jag är så upptagen på att tänka på min kommande förlossning så jag glömmer bort att folk faktiskt fyller år också .

sööööööööndag !

nyss ätit , är i töre , emil städar sitt rum och jag VET att han hoppas att jag ska flyga upp härifrån och hjälpa han , haha men då tror han fel !!   nåja ska ta buss härifrån i morgon till skolan .  Och inte har jag gjort hemma de skolarbete jag skulle göra heller , fan vad kass man får vara, nåja gör det på tisdag då eller nå .. 
ska fortsätta glo runt lite hära på datan : )
puss

gaalen !

jag blir galen , har ingenting att göra sitter bara här vid mitt köksbord kollar på dataskärmen, funderar och kollar ut lite genom fönstret och funderar lite till . ska snart laga mat , eller emil ska få göra det ... sen ska jag göra ingenting.
Såg nya wallander igår, älskar dom filmerna ..  
varit på ica maxi idag och handla , massor, storhandla kallas det :D resten lules befolkning tänkte samma sak som jag, för där var de folk alltså..  nåja nu ska jag fortsätta titta ut lite genom fönstret och fundera.

puss

IKEA !

Jaha nu har vi varit på ikea , köpte lite prylar, 2 gossedjur, ett till moa, en bulldog , och ett till bebben , en älg ,haha  : ) måste tilllägga att emil valde älgen.   sen köpte vi sån där skötbordsbädd eller vad man ska kalla det, sen en ny rislampa till sovrummet. Och sist men inte minst MAAASSOR med godis på candy world. 
Sitter i töre nu , ska äta middag hära sen ska vi hemmåt och har ingen aning om vad vi ska göra. typ sitta i soffan och glo, fan vad jag älskar min soffa !  
annars har jag inga planer alls för kvällen eller för helgen  , får se, det roligaste som kan hända är väl att man får föda barn , men känns som att chansen att få göra det i helgen redan är liten,  kanske nästa helg ? fan vill ha ut denna bebis från magen nu . känner mig verkligen super fet och super ful ! hur kan folk "älska att vara gravid" fattar inte, verkligen inte . vad är de som är så jävla mysigt och härligt !!?  det är ju sen efter förlossning som det mysiga och härliga börjar !   graviditeten är bara hemskt , sen kommer det härliga och mysiga ! : )

puss

Jag är inte jag :O

hur fan kan man bli såhär knäpp, så verkligen inte sig själv , huvva det är nästan läskigt , jag älskar att vara kring folk, prata med folk och det finns inget jag hatar så mycket som att sitta själv hemma ...
Men nu ?! vad fan är det hära, jag vill inget hellre än att vara själv, jag blir irriterad bara jag tänker på vissa människor som alltid annars står mig närmast, ( förlåt... ) men jag kan inte riktigt råför det,  och när det plingar i teletfonen , vill jag inte ens kolla .. herregud det måste bli skärpning hära på hög nivå !

igår såg jag "new moon" igen har sett förr på bio, helt underbar ! längtar tills nästa film kommer :)
Skiter i skolan idag , barnslingt , jag orkar verkligen inte . ska åka till happis istället . IKEA !  bättre att åka idag för i morgon är folk lediga och då kommer det krylla med folk på ikea .. och jag gillar ju inte folk just nu . haha

puss

hej ...

idag har jag faktiskt inte gjort nått alls, varit ute med moa en sväng efter middagen så hon fick cykla . sen har jag och gubben lagt "golvet" på balkongen . snart ska vi se film "new moon" och äta ost och kex.
fyfan jag känner mig helt slut ... har pluggat lite nu på kvällen men jag gav upp ska fortsätta i morgon.

puss

fixar ihop vagnen :)


barnmorskan,

japp varit till barnmorskan idag , och det gick väl bra , förutom att bebisens hjärtljud var lite väl höga , hon sa att hon trodde att det var för att hon hade kännt på bebisen. så vi väntade och lyssnade igen och de var fortfarande högt.  Då tyckte hon att jag skulle åka till sunderbyn så dom fick kolla, oftast är det ingen fara men de va bättre att kolla sa hon. så då kom gubben från skolan och vi åkte och kollade bebisens hjärtljud och gjorde ett ultaljud och allt var som det skulle så det känns ju bra :) 

Sen har min vagn kommit och gubben har byggt ihop den , superfin :)  nu är nästan allt fixat till bebisen kommer, bara lite små saker kvar, men det hinner vi ju får vi hoppas .

puss

hello,

igår hade jag och moa mysdag på stan och käkade lunch på waldorf och sen årets första mjukglass !  jag köpte en ny väska och moa köpte bikini och en hellokitty keps :) sen var vi nöjda :)
malin kom igår också en sväng så vi började på projektarbetet, fattar ni BÖRJADE !!! en del av det ska inlämnas på fredag sen har man på sig till 7 maj att bli klar. men fan folk är typ redan klara och vi har bara börja .

snart ska jag hoppa i duschen sen ska jag till barnmorskan .  hoppas att bebis ligger som det ska och har tänkt ligga så till det är dax att komma ut . nåja vi får väl se : )

puss

staaan ,

sitter och dricker kaffe nu, sen ska jag hoppa i duschen och jag och moa ska åka till stan och köpte lite saker :) tänkte äta istan också.  nåja har inte tid att skriva nå mer nu, jag återkommer :)

helgen är slut ...

Är i töre nu nyss ätit suuuper god mat och lite kladdkaka på det :)
söndag idag , ska se film ikväll med gubben :) såg film igår också "frostbiten" ful film.
Hela helgen har varit "emils helg" och har handlat om hans nya bil, biltema och om oljan i hans nya bil.
haha tur så va man en sväng hos malin igår och fick lyssna på annat än bilen och biltema. haha
nästa helg är min helg då har jag planerat in IKEA och han har inget att säga till om, punkt slut !  Nu har han ny bil och då vill han väl förhoppningsvis köra med den till ikea nästa helg :)  Känner att jag måste hinna med ett besök dära innan bebis. JAG VILL FÖDA NU!!!!  det är helt sjukt var jag längtar, jag trodde jag skulle vara lite skraj så här i slutet , men inte alls verkligen , bara jätte förväntansfull och vill få det gjort nu! 

lördag.

vakna i panik i morse och märkte att emil var borta , han hade åkt till töre och trott att jag var vaken när han sa de till mig i morse . nåja sen kom han och hämta mig för vi skulle till pite för han skulle köpa ny bil , och de gjorde han också :) en saab, sen har vi varit i alvik hos malin och druckit kaffe och nu kom vi nyss från mamma har varit där och ätit palt :) ska lägga mig i sängen snart och vila och kanske se på nån film ?

puss

fredagen gick upp i rök.

japp där nu för en stund sen försvann min någorlunda bra dag, fredag , som ska vara mysig och lugn och bara sådär som en fredag kan vara, men ne här sitter jag helt själv med "dr phil" på tv och har "mensvärk" förvärkar,foglossning whatever ! jag har ingen koll på sånt, ingen aning det har aldrig hänt mig i min tidigare graviditet utan det är nu,  helt sjukt, den här graviditeten har varit lite mer smärtsam än den förra.
Nåja minsta lilla ont man har hoppas man verkligen att det ska bli värre och att det är nått på gång men ne, vila lite så går de över.
nåja nu ska jag lägga mig ner och blunda och hoppas att jag somnar tills den här dagen blir bättre.

puss

...

nu har jag duscha och sminka mej och ska snart äta en pizza sen fara till skolan, allt kändes hur bra som helst men det vände ju snabbt, av olika orsaker.
Nåja det typ snöar ute eller regnar jag har ingen aning, och jag vet att det inte finns sån snö som tar bort den andra snön, och de är ju tråkigt om det nu snöar ute. haha
vad ska man göra i helgen då? har egentligen massor att göra men det är sånt där tråkigt !!!
puss

...

det är nästan som att den här bebisen bara "tar sig plats" fast det inte finns nån plats nå mer i magen,  lever om hela tiden, knuffar åt alla håll, ibland är de på gränsen till ont alltså. nåja .

har köpt "golv" till balkongen idag . emil ska få lägga de i helgen :)
nu ligger moa i sängen och jag i soffan, ska snart kolla på lyxfällan .

Har pluggat lite idag, men det är verkligen sååå tråkigt med religion alltså!

kom ut nu !!!!


jo nu tvättar vi bebisen kläder så han känner att det börjar vara läge att komma ut snart ,( ja han, jag börjar mer och mer tro att det är en han) men vi får väl se ;p .  kom ut nu iaf !!!

helt superduperbra !

att få äta frukost i lugn och ro, få ha ett trevligt samtal med moa och sedan få dricka morgon kaffe vid datan , det är så en morgon ska vara, HEEELT underbart !!!!  och det kommer bli ännu mer underbart sen när man kan göra allt det där på min stora enorma balkong !! längtar så otroligt efter sommar och sol : )

Har nyss varit på dagis på utvecklings samtal, hon är en glad tjej som älskar att leka och pyssla och morfar och emil är väldigt populära, och att hon kommer bli en superduper bra storasyster, så sa fröken ungefär , låter ju toppen bra!

tänkte göra ett försök till plugg nu, så man har gjort bort det så man kan slöa resten av dagen med gott samvete ;)

kväll ...

jag har dammsugit igen och skurat idag, det är riktigt typiska saker man håller på med när man är gravid men städar och allt ska vara så rent och fint hela tiden, man blir som väldigt ordentlig som en gravid person, tror aldrig jag har haft det så rent hemma som senaste veckorna :) 


jag har tänkt på en sak, att jag  är väldigt emot "bebisspråk" folk som pratar bebis språk med sina ungar efter 1 år är såååå irriterande! det är dom ungarna som inte kan prata ordentligt när dom är 3-4år. så bebis språk är ett "big no no " för mig.

nåja har varit på skolan idag. fick nå uppgifter jag ska göra hemma i morgon och melja till fröken :) så i morgon är jag "ledig" skööönt !!!

idag tar jag "sovmorgon"

tänkte ta en lite senare skoldag idag,för i morgon blir det en tidig, ska på utveckligssamtal på dagis i morgon på morgonen så då blir de skolan direkt efter det då.    tänkte pyssla på lite här hemma medans jag har ork för den brukar försvinna under dagen efter 4 är man helt slut ;p

nu ska jag dricka citronsaft :)så jävla gott !!!! sen hoppa i duschen ..

snart sova ...

ska snart hoppa i sängen, har inte gjort nå speciellt idag alls.
varit på skolan en snabbis, sen stan och sen storheden med mamma sen har jag tänkt att jag skulle städa hära hemma men de blev bara dammsuga sen orkade jag inge mer.  får väl skura i morgon om jag orkar de då ;p 
jag är riktigt lat känner jag, man är de när man är tjock!  man går till bussen och när man är framme kommer man på att man flåsar för att de va så jobbigt, haha . 

jag tänker inte alls på att jag ska föda barn, inte alls, går runt och tror att jag alltid kommer vara fet. men ibland, de är oftare och oftare, då får jag en klar stund och fattar att om nån vecka har jag en liten bebis. herregud!  och min lilla tjej ska bli STORA SYSTER!!!  min lilltjej börjar bli en stor tjej !

puss.

bebismagen.


...


tiiiiisdaaaaaaag !

nu ska jag snart börja gå till bussen , ska till skolan en sväng plugga lite religion tror jag ...  sen vill jag på skokanonen och kolla skor om jag hinner och orkar .
puss .

måndag.

nu har jag praktiserat klart, känns jävligt skönt nu ska jag ta de lungt och vila och göra skolarbete tills bebisen vill komma. 
har varit på skolan idag, pratat med ulla de gick jätte bra hon ringde till praktiken och sa att jag inte skulle komma nå mer för att jag ska plugga allt annat nu. så i morgon ska jag till skolan :) hehe har ingen bestämd tid att vara där , jag åker när jag känner för det. 
har nyss varit på ica maxi med mamma , stor handlat som fan, aldeles slut är jag nu, ska sitta i soffan hela dagen eller kvällen :)

magen


36+0

nu vart de trisst, gubben åkte för ett tag sen, och nu sitter jag bara och inväntar mat hos mamma .
egentligen har jag massa saker jag borde, eller tillslut måste göra .. men känns som att jag har gott om tid att göra det sen, tex ) städa toalett och dusch, tvätta alla bebiskläder och tvätta mina egna kläder, göra hemprovet i religion. men allt de känns som att de hinns. Jag måste ju få ta det lite lungt också :)

idag vecka 36+0 , i morgon börjar vecka 37 det går frammåt iaf :)  hoppas bebben vill komma ut snart :)

leoslekland=D


god kväll ...

har varit en sväng på leos idag , men de var jobbigt för de va så mycket folk, man kunde nästan inte ta sig fram ...
har just sett film "Soraya M" hemsk ...   men väldigt bra måste jag säga . 
ska bada nu sen se en till film om jag orkar , lär väl somna på soffan :)

barmorskan.

har varit och klippt mig, känns kort . nåja de växer ju ut igen :)
sen varit hos barnmorskan och allt var som de skulle :) 
nu har jag ätit hamburgare och bakat muffins och känner ett enormt sug efter att baka bullar , så ska göra det senare , om suget fortfarande finns kvar, haha
herregud är i vecka 36nu , måndag går jag in i vecka 37, nu går det fort... men det får gärna gå lite fortare :)
puss

dagens inköp :)


hallåsan :)

har varit på stan en sväng ätit lunch med malin :)  sen köpte jag 2st bodysar till bebben :) allt de jag har nu är ju typ flickkläder eller hel vitt , super trisst ;p  kan lägga upp bilder på dom sen :)
snart ska jag dammsuga och sen ska emil grilla nå kött ... hoppas jag ?
puss !

leoslekland=D

nu har jag kommit hem från leos lekland. alla har lekt av sig utom jag :D haha
snart ska jag se på "annan anka söker asistent "  sen ska jag och gubben bada badkar och sen se film :)
har varit grymmt trött hela dagen idag...  vart alldeles för sent igår , verkligen.

i morgon måste man verkligen göra nått , känns som att jag har suttit inne hela lovet typ, men de är väl sånt man ska göra när man kan , VILA :D 
puss

morgon morgon.

vart sent igår eftersom Jens och maria var hära , men jag somna på soffan och sen gick och la mig i sängen , men kom inte i säng förens kring 2-3tiden. sen upp och hoppa halv 9 för att gå till dagis.
gubben sover nu men han har hunnit varit uppe och sprida lite glädje med sitt härligt morgon humör  , eller så inte alls , haha inget att bry sig om bara låta det vara så brukar de gå till sig efter nån timme :)
vad ska jag göra idag ?! ingen aning men nu ska jag iaf lägga mig på soffan och slöa ett tag :)
puss

kväll...

nu har jag sett på desperate och i all hast så hade jag hunnit med att beställa en vagn också i nån reklampaus :)
nåja det var ju på tiden , man vet ju aldrig när bebben tittar ut.  men nu är ju det fixat iaf .

nu har jag beställt en vagn :)


:)

tänkte hinna med ett inlägg här också idag :)
vakna tidigt idag för moa skulle på dagis . sen har vi varit på biltema för att emil skulle köpa nån sak, jag köpte en korv istället ;) hehe  sen har jag bokat tid hos frissan så på fredag ska jag klippa mig, måste säkert klippa bort hela frillan för har inte klippt mej på hur länge som helst.
annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag , ska se desperate ikväll, annars inga planer :)

HELLOO!

jag sitter och väntar på mina varma mackor och varm oboy som gubben gör till mig :) sen blir det film.
puss !

bebis sängen :)


vilket väder!!!!

nu har vi grillat grillspett och kött :) ska åka till töre en sväng .
nåja vilket härligt väder det är idag , nu är det verkligen " bye bye vinterjackan"
annars blir det inte så mycket mer ikväll , blir väl nå film och mys senare kanske :)

vår känsla :)


godmorgon

vakna för ett tag sen och har nyss ätit fil och flingor :D ska göra mig klar sen ska vi fara och kolla på en grill : ) känner att det börjar vara lite vår ute och då börjar det vara dax att skaffa sig en grill :)
nåja , jag återtkommervälsen !

vecka 35,


torsdag.

idag är det tydligen så halkigt att bussarna är inställda.
sitter själv här hemma nu, moa har åkt till stugan med mamma och pappa och jag ska snart lägga mig i soffan och ta en powernap tror jag :) jag är inte en sån som sover på dagen men dag ska jag vara en sån, sova och sen duscha är dagens planer, sen kanske dammsuga också om jag hinner, hinner gör jag säkert men om jag orkar , haha.

såg nya programmet "anna anka söker assistent" igår , haha fan vad rädda dom var för hon i början och hur hon lekte med dom, fick dom att göra vad som helst bara för att hon kunde. hahaha grymmt ! ;)  ne jag tror att det kommer bli roligt att se fortsättningen nästa vecka :)


världens sötaste påskkärring <3


nya lägenheten:)


RSS 2.0