äcklad!!!

nu vill jag bli mig själv igen nu!!!!!!!  det är äckligt att vara gravid , man ser äcklig ut och känner sig äcklig , det är den riktiga sanningen , dom som säger att de är "underbart" ljuger!!!  det är en jävla myt för att få människorna att föröka sig, JAPP SÅ ÄR DET!

sista praktikdagen gjort nu känner jag, nu tar jag ledigt , eller ledigt och ledigt , ska ringa ulla i morgon och berätta att det inte funkar nå mer, och att jag kan göra skolarbete i förväg istället, för att sedan förbereda mig för en lååång mammaledighet. :)  det är väl typ 5 veckor till bebisen kommer nu ungefär, men jag hoppas de är typ 3-4 veckor för nu är jag less!!!

den är tillbaka :D

datan är tillbaka:)  en riktigt härlig känsla när jag såg smset att den finns att hämta : ) nu ska det bli ordning på mitt bloggande!   nyss hemkommen från mamma har ätit middag där , ris och fläskfile , riktigt jävla gott. 
nu ska jag lägga ett 500bitars puzzel med maria, Tantigt värre ;) haha


trött idag !

fyfan blev inte mycket sova, känns att klockan är omställd. Försov mig och tog bussen från töre halv 11 så missade hela skolan idag. men skit samma:) träffade malin i stan och käkade lunch på waldorf sen åkte jag hem och ringde försäkringskassan och sen åkte jag och mamma på icaMaxi och handlade .
Maria kommer snart och ska äta med mig, grillkorv(hot and mary) och makaroner . hehe  fast jag känner verkligen inget sug efter mat efter en sån rejäl lunch.
nåja nu kom maria ,  ska sällskapa lite nu:)

sommartid!

idag ställer vi fram (?) klockorna och det blir sommartid:D  ljusare kvällar :) (?)
gubben är ute med hundarna och jag sitter hära :)  har just kollar runt lite på blocket å sen facebook.
nå vad ska vi göra idag då? de snöar ju fan ute ! 
i morgon skola och sista veckan innan påsklov fanfanfan så härligt, bara vara ledig :D  sen tror jag faktiskt inte de blir så mycket mer praktik för min del, känns så jobbigt att "jobba" med denna "övervikt" . För varje vecka som går känner jag verkligen hur tyngre allt blir och hur mkt större jag blir. 

 

lördag.

är trött idag, så blir bara lugnt och se film och så:) 
Är i töre. gubben ligger på soffan och är bakis, haha men han säger att han bara är trött , men de är nog inte riktigt sant ;)  

har sett en super snygg sån där vagn jag vill ha på blocket, för 2000,  fan jag måste ha en vagn snart, men de finns inte så mycket utbud om man inte vill betala typ 5000-6000kr för en och de vill inte jag. 
vill ha en snygg vagn.
INTE en sån som ser ut som att jag har sparat den från när jag var liten, haha jag är verkligen ingen sån .. "skogsmamma" ..  


Fredag äntligen fredag!

skippade skolan idag, har inte varit där på massor med fredagar känns de som, och de är nog så också.
varit hos barnmorskan, allt bra som vanligt :)  nåja ska snart på dagis och hämta moa sen hem och ge hon mat och sen ska hon till morfar sin:)   och jag ska till töre ...    får se vad som händer i helgen , men lär nog inte bli så mycket... som vanligt. 

 


äntligen

sista dagen på praktiken för denna vecka över, fanfanfan så skönt!!! fan vad jobbigt de är där. tungt och fötter och rygg är paj efter lunch. 

moa är i badet nu ska ta upp henne , sen mat, men vad ska vi äta?

 

jag återkommer senare.


HEJ !

det bara värker och bultar riktigt jävligt från knäna och neråt,  fyfan så ont !!!

varit med moa på hörselkontroll idag, hon hör allt hon behöver och lite till :)
sen for vi på stan och jag köpte solbrillor åt henne och sen åt vi på tasty, sen åkte vi hem för efter det höll mina fötter och vader på att gå sönder. 
nu sitter jag och gör inget alls , är trött , sista dagen på praktiken i morgon för den här veckan, riktigt skönt!!!  

vecka 34

tiden går , HOHO,  inte alls långt borta nu till bebis,  fast de känns som att jag inte alls ska föda nå barn , att nu är jag så här och kommer alltid att vara så här, så känns det. haha

Nyss kommit hem från ica maxi , var där med mamma , handlade lite och sen for vi på dollar och köpte nya sockar :D haha   

Hade en lektion idag, skööönt lyssnade på nå om sår, stygn och omläggningar , INTRESSANT ? nääää såfan heller , tankarna var någon helt annanstans , sen blev de stan en sväng med malin och sen ica maxi ju.
Åkte buss från töre på morgonen , skönt faktiskt:) jag gillar verkligen att åka buss på morgonen , vill aldrig kliva av :) haha bara sitta och titta och fundera :)  riktigt härligt .


söndag.

vilket väder, har varit ute och promma för ett tag sen. nu gör jag inte alls mycket slökollar runt lite bara :)
blir bio ikväll med gubben min , sen väntar en ny vecka i morgon med skola och sen praktik på tisdag =/ jobbigt som fan, men bara att hålla ut, snart påsklov , känner att det är verkligen vad jag behöver , LEDIGHET!  

det är en konstig värld vi lever i.

har varit och grilla och åka pulka, eller jag har inte åkt pulka men alla andra.

lyssnar på musik nu, har ingenting att göra , vet inte vad jag ska göra, ingenting är som det ska , verkligen ..

fan vad jag har blivit dålig på skriva hära , tänker att nu ska jag skriva men sen står allt still :S  har väl så mycket annat att tänka på ... 


helg äntligen!

fan vad skönt med helg  !!! är i töre nu, gör inget alls . ska typ dricka kaffe, sen lägga puzzel med moa:)

gud vad jag har blivit dålig på blogga ! ,  hoppas jag får ett sms snart om att min data är tillbaka :D då blir det nog bättre .

....

haft praktik som vanligt idag, inte suttit på hela dagen typ , känns de som iaf , så fort man har tänkt " guuuuuuud så skönt att sitta ner en stund " så har man blivit påpackad massa "städuppdrag" eller vad man ska kalla det, utnyttjande !!! haha 
Nåja sen kom malin hit och vi skulle börja på projektarbetet, men helt plötsligt så blir ju alls så mycket roligare så vi ska börja en annan dag:)  hehe
Annars har jag inte gjort nå mycket alls , kollade på "riskförlossningar" för en stund sen, huvva jag blir lite skraj måste jag säga, men oftast går ju allt bra :) 
nu ska jag dricka lite fil:D  

Hej

trött efter en dag på praktiken , min rygg börjar verkligen värka snabbt nu förtiden.  
tar upp en människa på morgonen på praktiken och efter det måste man sitta ner , lääääääänge för att orka nästa om man alls orkar nästa , hur ska detta gå!? , sen säger verkligen ALL personal olika saker till mig hela tiden, lite virrigt :S  Nåja nyss duschat och ska snart se på tv tror jag . det är ju desperate ikväll:D 



godnatt

DATOR !!!!

äntligen en dator, en skit dator men ändå en dator!!!!   sitter ensam i min eller våran lägenhet men ikväll är det tydligen bara min, gubben har åkt till töre, ensam i nya läskiga lägenheten till torsdag , Huuuh !! haha mycker nya konsiga ljud hära hela tiden , men de är för att det är nya livliga grannar , sånt gillar man om man är lite livlig själv :D  

nå går in i vecka 33 idag :) jag börjar känna mig less på de här nu på riktigt nu vill jag föda barn och bli som vanligt igen ! NUNUNU!!! men bebis vill inte de nu , först måste den bli lite större och tjockare innan den ska komma ut , haha ;) 

Praktik i morgon , känns verkligen PEST!  hujja så jobbigt, jag tror jag ska "sjukskriva" snart från den . orkar helt enkelt inte,  kan ju inte vara där så jag inte kan röra mig när jag kommer hem !


dålig uppdatering .

Men jag har en orsak :) har flyttat och fixat i röran hela veckan, igår kväll fick vi äntligen till det lite grann iaf :) nu väntar bara kopplingen av hem telefonen och internet , det får min man göra :)
Sitter i töre nu, kom hit för ett tag sen. ÄNTLIGEN EN DATOR !!!!  

Idag har jag gått 31 fulla veckor, NU börjar nedräkningen på riktigt ! :)   

ska lägga upp bilder sen på nya fina lägenheten :)

RSS 2.0