fullrulle !

igår åkte vi till Harads för att köpa en ny  bil, en audi  ! den var helt okej. 
efter det gick vi på dollar i boden på hemvägen , kul att se allt i annan ordning , dom hade mera ordning på sakerna än vad dom har hära.
sen for till till töre och käkade middag och tvättade nya bilen.
sen hem och se nya änglagård,  den var bra men hade kunnat vara bättre.

rätt så nyvaken nu, leosen leker i sitt rum och jag sitter med datan i hans rum och kollar på...
idag är de morsdag !!!  måste snabbköpa nått till mammsen tror jag. sen måste vi handla också, jag hade velat dra på leklandet , tror de skulle uppskattas av leosen nu när han börjat gå åså.. moa är i stugan och kommer väl hem idag ?! fast de blir nog senare under dagen.



haha .

ibland undrar man hur barn tänker, och om dom tänker innan dom pratar , de tror jag inte. hah Moa är bara för rolig ibland.

igårkväll ..

jag - "hurru du kan kolla på tv , jag ska bara snabbt ut med soporna.

Moa -"men jag vill inte vara själv"

jag - " men du är inte själv , leo sover och de går jätte fort, du kan ju se på tv "

moa - " men mamma, jag vill inte vara själv, för jag vet inte hur högt jag kan prata när leo sover "

jag - " men du ska väl ändå inte prata när du är själv, de finns ju ingen att prata med då"

haha



och en till  ...

Moa - " mamma varför ska du tvätta ansiktet ? "

jag - " för annars får man massa finnar om jag inte gör de "

moa - " men du har inga finnar, inte moster heller men ........ har jätte mycket"

hahahahaha .  det är rart med barn !!!

snart helg !

en dag jobb kvar sen tar jag helg! fan så skönt.
nu är pärlan såld , och med pärlan menar jag "min" kära volvo 850 automat . fyfan så synd, gillade verkligen att köra den bilen, vad blir de för bil här näst då?  nån jävla disel , det vet jag. men jag ska köpa en egen liten pärla, jo de ska jag , som ingen får sälja !!

det kanske är dax!

att skriva nåra rader , har nästan glömmt bort att jag ens har en dator. haha jag har nämligen gett all tid åt min tv på kvällen och sett LOST . har varit ute en stund nu med ungarna innan dom skulle på dagis., har lämna dom kl 10,  nu ska jag äta frukost sen duscha, sen blir det att åka å jobba .
vill köpa möbler till ballis också men de hinns inte idag , å inte på resten av veckan heller, får bli till helgen , om de finns kvar dom jag ska ha .

en lördag och en söndag.

igår inpulsåkte vi till IKEA !! helt underbart, vi kan åka vars vi vill när vi vill, eftersom är körkort och bil är en enorm frihet !!! köpte lite saker till leosens rum , sen stannade vi i Nikkala och käkade middag.
sen kom vi hem kring 9tiden igår så då kollade vi LOST tills de var dax att sova.

idag har vi varit å promma på ormberget i det fina vädret sen varit å handla för ett tag sen , VARFÖR GÖR DOM OM på ica maxi ???!!! jag blir galen och hittar ingenting nå mera.
nu ska leo snart sova i morgon äre dax för dagis , å jobb , ikväll blir de mys och kolla på lost,  är på sesong 3 nu, fyfan så spännande!!!

.

Ägg ska jag äta ,sen vill jag bara glida runt på onödiga affärer idag och köpa onödiga saker.
det känns nödvändigt idag !

tack och adjö

lördag !

jaha vaknade av att bemanningsenhetern ringer  ?? fattar ingenting , jag kan inte ens logga in å lägga tillgänglighet eftersom jag har mitt långvik,  som är förlängt nu med 2 veckor, sen börjar ju sommavik, har jobba på samma ställe nu 2 månader , måste säga att de är underbart!!!  men varför ringer dom då? , hon sa att de var kris, men jag ska vara ledig i helgen punktslut !!! 

vad ska man hitta på idag då,  verkar ju inte bli nå bra väder iaf.   nåväl , emil sover så blir väl nå frukost när han vaknar, fuska föresten igår och beställde från walldorf, Underbart gott!!   men nu kör vi stenhårt igen , vågen visar 64,2  !!!  när jag vägde så här "lite" det kommer jag inte ens ihåg. 


ensak till, leo är inskolad och klar , han gillar dagis .  alla barnen , dom får grisa med maten och äta själv,  sen är de ju de där med sova , men fröknarna får han å sova ??!!!  han vet att han kan köra lite extra med mig, haha   det vet moa också, jag är helt enkelt mamman som alltid ger med sig ... ja så är det.

HEJ:

har varit på dagis med leo , han var själv där ett tag sen kom jag när dom skulle sova , tror ni ungen ville sova med 10 andra ungar ? ne juste , det hade jag redan lista ut,  jag VISSTE DET !  provade en halv timme sen gick vi hem, la han i sin säng och somnade bums, men måste väcka han sen om en stund för han ska till sin morfar och jag ska på jobb , 14-21 .   inge mer för den här dagen .


bajs .

ett år har gått.

nu har de gått 1år och 2 dagar sen min lillprins föddes, jag minns det som om de vore igår, idag har han varit på dag 2 på sin inskolning på dagis och då har han lunchat med dom andra barnen, de gick hur bra som helst, i morron ska han sova också, får se hur de går när vi knappt kan få han å sova på dagen här hemma.

nu sover han iaf men han var väl trött efter dagis. jag äter lunch, grillkorv och broccoligratäng, nuförtiden äts det nämligen inte potatis,ris,pasta eller bröd för mig, för vettni, det sätter sig som en klump i magen och de stannar där.
och man blir fan lika mätt utan sånt svammel men man blir mätt på ett frächt sätt. det är bra!   kaffe på dehär sen jobb 14-21 .


Tjingeling !

leos nya åk !



en av leosen presenter .  den gillades väldigt mycket !

Kalas !




egentligen fyller ju Leo år i morgon ,men vi kalasade idag !

dagvild , ONSDAG?

vaknade kring 9 tiden idag och slocknade på soffan igårkväll efter 3 avsnitt lost. 
varit på dagis och lämna av moa , och pratade med dagispersonalen om Leolus. han börjar inskolning på måndag.
HUR SKA DETTA GÅ?   hoppas på bra, med tanke på dom 3 dagar inskolning , så MÅSTE det gå bra , men man borde ha MINST 1 vecka inskolning, eller att de borde vara beroende på hur barnet behöver.
Tursomär har ju leosen varit med på dagis när man hämtat och lämna moa, har gillar dagis , haha  hoppas han gillar det lika mycket när han ska börja. 

snart drar emil väg på jobb, då ska jag äta lunch sen gå med leo till pappa som är för tillfället våran "nanny" han ska vara med ungarna medans jag är på jobb till klockan 9 ikväll.   

tjingtjong !

HEMMA !

nu har jag varit å handla för ett ganska bra tag sen, går bra att handla med ett barn men med 2 barn själv är det en jävla cirkus. men moa är hos mamma å pappa hon ska hem idag.   nu ska emil snart fara å jobba, jag tänkte koka kaffe för sen ska jag på jobb, börjar kl4  , har lust att kolla lite lost men är rädd att fastna, kollade igår och kunde inte sluta , såg 4 avsnitt sen var klockan 1 och då var jag tvungen att gå å lägga mig. 
varit å kolla lite ute möbler till ballis också men hittar inget.  plast vill jag inte ha och trä blir så fult när de står ute över vintern..  hittade på biltema men de får dom aldrig hem verkar de som. nåja bara fortsätta kolla runt då hittar jag väl tillslut. annars är de inte meningen att vi ska ha nått på ballis.

hejdå

en unge i minuten.

har faktiskt aldrig sett det, och aldrig försökt, men igår fastnade jag vid tvn,  helt okej program,  men jag får ONT i kroppen när jag ser det,  när jag ser nån föda barn så usch så hemskt, det är den värsta smärtan man kan ha, jag lovar man har aldrig haft ont innan man har kännt den smärtan och att man glömmer bort det ? BULLSHIT !!!!
en sån kraft och en sån smärta glömmer man inte bort, jag mår illa när jag tänker på det,  ja faktiskt jag mådde nästan illa när jag kollade på det där igår.   men vet ni vad ? smärtan är ju helt klart värt det .


leo är vaken och skriker, fattar inte varför ha bara ropar rakt ut. hmmm...
ska göra mig klar å fara å handla tänkte jag. så emil får sova .

det är sommar !!!

idag blev det de, fyfan vilket härligt väder!  har jobbat idag , sen efter det gick jag med mamma på dollar, köpte nya gardiner till köket , vart inte helt nöjd, fast ska prova ett tag å se hur de känns . kanske bara är lite ovant just nu.

vi har fått dagisplats så vardagen är räddad,  sen har leo börja gå på RIKTIGT han går runt i lägenheten, haha ser så roligt ut när han är så "kort" när han går runt.  tänk att om en vecka blir han 1 år, och ska börja på dagis, han känns så liten ännu, nå de blir nog bra.

nu har emil eftermidda/natt vecka , lite trisst att gå å sova själv, men jag jobbar kväll i morron så kanske är vaken tills han kommer, jag har ju börja se LOST från början, har faktiskt aldrig sett det förr och aldrig brytt mig , men jag är såld det är så jävla bra och spännande kan inte slut kolla när jag börjar, så blir kaske att kolla tills emil kommer hem kring 2 tiden.  eller så slocknar jag i soffan .

tjing tjing !

HALLÅSAN !

Vem är det som brukar läsa här ? kul att veta .

det är ju så roligt !

när man skriver , "Hej tjockisar" eller " endel går runt som om dom vora gravid året om"
det är faktiskt inte menat till någon speciell, men en del människor verkar tro att "ALLT HANDLAR OM DOM" det är faktiskt inte så , men om de nu verkar så , så är de ju fruktansvärt hemskt, att man tänker så om sig själv , kanske kanske det verkligen är dax att börja banta , köra lite nutrilett och morgon promenader, om man nu har den uppfattningen om sig själv, ja de är ju bara för hemskt om man har det , och inte gör nått åt det.

det här är bara början.

jag vet hur han kommer bli , leosen alltså, en riktig bus unge, jag tror jag har lyckats få världens busigaste tjorvigaste unge , om nån har värre? , säg gärna till , kanske det kan ge mig lite tröst.   det börjar så här, leosen fyller ett år om ca 2 veckor , lite mindre och man seeeeeeeer på hans ögon vilka jäkelskap han har för sig , han brukar göra sin "busruda" på varddagsrumsgolvet, han kryper till tvbordet , kladdar på kontrollerna, blir extra glad om han ser playstationskontrollen, sen efter de skyndar han sig till tvn försöker peta på den och sen snabbt upp mot datorn och trycker på alla knappar. ja om nåra år är han ungen som rymmer från gården man får leta han över hela stan och sen hamnar han i tonåren , jag tror de blir värst , då super han som en galning och stänger av telen, struntar i vad man säger , jag vet , det här är bara början..

Dagen var bra .

jo den var jätte bra , jag klev upp halv 8 inte ett dugg trött , gjorde gröt till moa , välling till leo och kaffe till mig , sen gick vi glada till dagis , lämnade moa , sen gick jag till pappa med leosen för jag skulle ju till frissan, hos frissan gick det bra det känns inte alls så kort som jag trodde , eller som de brukar kännas efter man klippt sig, det känns bara fräscht, det är bra!   efter det gick jag och käka lunch hos pappa hämtade hem leosen, och nu sitter jag här och dagen känns inte alls nå bra nå mer!  Tänk att ett jävla brev kan ändra ens humör så fruktansvärt, ringde mamma och maria dom tyckte det var lika fruktansvärt som jag, mamma har en ide, jag håller med.  vi ska fundera ett tag. men mina pengar behåller jag för mig själv! 

jag måste också tilllägga att jag är jävla nöjd med allt just nu förutom de som inträffade idag, men skit i det.
jag har fan allt, ja allt. en underbar gubbe , 2 fina underbara barn, jobb , KÖRKORT får vi ju inte glömma.
jag har tappat mina gravkilon, tur det, endel ser ju ut att vara på smällen året om , dygnet runt, stackars dom!!! men det är en sjukdom, fettma, ja en självförvållande sjukdom, hur kan man göra så mot sig själv !??
juste mina nöjda saker var de ju ,tillbaka till det, jag har en fin lägenhet, eller duglig iaf,   jag har folk som ställer upp när de gäller, den enda jag vill ha är ett hus med dubbelgarage, en egen bil och en semester, ja annars är jag nöjd.


snart ska jag väl till dagis sen till pappa och diskutera detta, sen laga köttbullar i tomatsås sen ska jag slappa i soffan.
är ju ledig idag . härligt i morgon jobbar jag kväll ..    nåväl jag återkomer.


tjingeling tjockisar!!!

kääärlek!




ja jävlar vad jag älskar min karl !!!

idag !

jag tog cykeln och cyklade till jobbet i morse , tungt när de blåste rätt mycket.
nu är jag hemma och ska snart på dagis sen när emil kommer hem ska vi åka och hämta leo i töre .
han har sovit där när vi har jobbat.  i morgon är jag ledig då blir det frissan!

tjingeling.

Leo shoppar på biltema !


RSS 2.0