full frys !

snart ska jag duscha sen lägga mig i sängen å kolla på full frys, fan så skoj !
har ganska nyss kommit hem från icamaxi, varit å snabb handla lite nödvändigheter, ganska skönt att handla själv måste jag säga , man kan kolla länge på det man vill kolla på. haha
en dag kvar sen tar jag helg efter nästan en hel veckas jobb , 6 dagar har jag jobbat då , och då var en, en delad tur, känner att jag förtjänar en lång helg då,  får se var den har å bjuda på , har lite erbjudanden och förslag så får se vad det blir.   

ne men nu blir de dusch sen full frys !

morgon.

det var inte leosen som väckte mig, det var pappa som ringde halv 9 , om nån köttsoppa han skulle komma med.
sen vakna leosen. nu sitter vi hära. leo leker med snusdosan och jag funderar på att äta nå frukost men är inte alls sugen , blir nog en kopp kaffe istället. och frukost sen när emil vaknar.  såg på¨wallander igår, och somna på soffan UNDERBART ! men inte lika underbart när emil väckte mig halv 2 och tyckte jag skulle sova i sängen.

nu , kaffe och eventuellt nå frukost!



tung dag!

har jobba från halv 8 i morse typ, eller varit hemma mellan 14-16 sen jobb till 21 . herregud jag tror inte bena bär nå mer idag , nu ska jag lägga mig i soffan och somna till nån film hade jag tänkt.  imorn är de jobb igen men börjar inte förens halv1, så hoppas på lite sovmorgon iaf, HOPPAS HOPPAS !

....

det är fruktansvärt äckligt och fult ..




tillbaka senare!

goodmorning allesammans !

ingen sovmorgon idag inte ,  idag blir det att fara å handla , om vi hittar på vad vi ska äta , har ingen fantasi..
sen blir de väl stan hade jag tänkt ..
inget mer för tillfället . 

. . .


idag har jag och leosen hängt med varandra hela dagen,  varit på storheden , promenerat dit och tog bussen hem , JAG GILLAR INTE BUSS NÅ MER , SLUSKIGT! jag vill ha en alldeles egen bil  , men bussen fick väl duga idag när emil hade bilen.  sen har vi busat och lekt hära hela dagen, bara jag å leosen , moa är hos mamma å pappa , dom ska tydligen till stugan.   nå nu sover leo och jag ska se tv , sen ha fredagsmys med gubben min.

trevlig fredag !

wokad bebis!




Leosen i wokpannan,  


nu ska jag se film ,godnatt!!!

Nu tar jag helg!

SUP Å SVÄLJ ! eller så inte ,  det är för småglin, sånna där fjortisar !
ne jag ska ta det så jävla lungt , är ledig nu fredag å lördag , sen kort dag på söndag .

uppdaterar sen ! nu ska jag göra annat !  har nämligen en vild unge att se efter !

rubrik.

nu har vi varit på prommis för ett tag sen , leosen somna i vagnen typ 20 minuter innan vi var hemma , så nu är han omöjlig att få å sova nå mer idag , MEN SKA MAN LÅTA HAN SOVA SÅ LITE PÅ DAGEN!!???? herregud , nåja inte mycket å göra åt, han brukar ju inte sova så mycket på dagen 1-2 timmar bara , men då sover han ju hela natten oavbrutet .

nu ska jag snart börja med middagen , jodå MIDDAGEN!!! måste slänga i mig den innan de bär av på jobb .


frånvarande ... men utvilad!

jag har sovit från ca 10 igårkväll till 8 i morse, nu är jag utvilad, det behövdes verkligen !
har inte riktigt haft tid att skriva nå . har jobbat , tränat sovit ..  idag jobbar jag kväll , skönt .

nu ? dagis , skriver senare!

ansiktsmålning och ..



"vem kan trösta knyttet " var det ju, ingen barnteater, utan en DANS SAGA!  ja så där har jgag dansa runt med moa,   haha .  nu ska vi laga dubbelmarinerat älgkött, fan vad bra , vi borde typ vara med i sveriges mästerkock, eller nått sånt , eller hur ! nu kör vi matlagning på hög nivå !

jaha

"vem kan trösta knyttet " var de ju idag ..  men först en morgonpromme me syster, om vi tar oss iväg nån gång ...

trött trött...

vakna halv 7 , hoppa in i kläderna , sen in i bilen å for på jobb till 12.
åfyfaaaaaaaan jag är så trött , har typ lust att gå å sova , men kanske ska dra med gubben ut på en prommis.
jag skriver sen nu vill leosen lyssna på melissa horn , jag tror han är kär ,  haha

Sorry.

det blev ingen promenad, och ingen kamera heller för den delen.
vi struntade i det, för de kändes så stressigt när jag skulle i väg å jobba.
har nyss ätit middag, ska snart börja slänga ungarna i säng, sen dra iväg på inpuls. Core, hur ska de gå ?  har fortfarande så fruktansvärd träningsvärk sen i förrgår, nåja.


.

en makrillmacka, sen promenad, jag tror kameran får hänga med .

ha en trevlig dag tjockisar!

MÅNDAG !

har egentligen inte tid, skriver lite snabbt bara , har jobba, sen hem , ut och promenera, sen gjorde vi hemmagjorda köttbullar LYCKAT! vi kan faktiskt laga mat! ! sen träna och nu hemma nu ska jag se film, hoppas de är nå bra.


Söndag.

Igår blev de vin och spel sen allstar en sväng, egentligen HUR orkar man de är ju alltid samma skit där hela tiden ?   men de funkade, idag har jag städat och nu väntar vi på pizza, ikväll blir de mys och solsidan , i morgon blir de jobb.
fyyfan var jag älskar mig karl !

Lördag !

ne om man ska dra på ica maxi och handla till kvällens middag ?   
sparrispasta står nämligen på matlistan idag ! mums !

det finns en fin gräns..

Jag har funderat nu, att det finns nämligen en fin gräns mellan att verkligen älska nån , till att vara en riktig jävla toffel, ja en som gör allt den andra ber en om och ber om ursäkt 100 gånger för att man "råkade" ta den sista godisen i godispåsen,  jag fattar inte dom som tofflar och fjantar så mycket , då "förlorar" ju förhållandet sin såkallade glans.
Man kan tycka om och älska nån UTAN att få dåligt samvete för en skitsak, låta den andra köra med en , det handlar nämligen om en egen vilja, har man ingen egen vilja , har man ingenting här i världen att göra !

30 minuter.

igår var jag i stan en sväng , jag måste säga att jag gillar stan mindre och mindre, därför är jag snabb när de gäller stan , på en halvtimme hann jag köpa hårfärg, springa in på gina och inhandla lite nytt , en kofta och en sjal, sen lämna tillbaka filmer på hemmakväll å sen tillbaka till bilen igen , snabbt va ? en jävla halvtimme tog de,  föresten så kan den här stan köra upp sina jävla kläder nånstans för alla kläder ser lika dana ut, ALLA brudar ser  typ ut lika dana ,ALLA har samma kläder förfan ,  usch så hemskt.   Nåja stan iaf är inte skoj nå mer , huvva folk över allt , man måste stå i kö för att köpa en fjuttig hårfärg och alla människor är som galna där. nej jag måste flytta härifrån ,  eller börja beställa kläder.

Min unge kör rally !

Nu har ju leosen haft sin gåstol nåra månader, hur länge kan dom ha dom ?
Han kör ju som en galning , man måste verkligen akta fötterna , haha
han är ju så duktig också, kör han fast så backar han och kör om , och vänder, och allt . haha
men han kan nog inte ha den så länge till, eller ?

för övrigt så tänkte jag att vi har gjort de jävligt bra ?  barn som sover 11-12 timmar / natt , inte vaknar en enda gång för de mesta , och om de händer så somnar dom om lika snabbt igen , och så här har de varit många månader,  Har man världens coolaste ungar , eller är man bara jävligt duktig ?

. . .


<3

JUSTE !

föresten vi har köpt the sims 3, inte 2, så nu var det också sagt !

vårkänsla.nu !

vakna kvart i 7 , och hade sovit på soffan , inte alls ovanligt men lite mindre skönt kan jag ju säga, drog i väg med moa på dagis,  kom på att maria började senare idag, så ringde å hörde om hon skulle hänga med på morgonpromme , SJÄLVKLART !  45 minuters promenad och skönt var det, blåser typ ingenting idag ju. eller nu vet jag inte riktigt men då.   Ska nog ta och dammtorka lite hära, eller kanske dra ner för fönsterna så man slipper de allt damm , det är en riktig nackdel med svarta möbler , men annars är de ju som snyggt. tror de blir dammtorka.
sen blir de jobb ikväll 16-21 .

VAD HAR VI GJORT IDAG ?

Jobbat med slutade 2 så skönt var det, kom hem drack 2 kaffet med gubben , sen for jag iväg på game och köpte the sims 2 , sen inpuls, fyfan så svettigt och härligt !!!  Hojja ,  nu ska jag inte göra nått , trött som fan är jag .
Blir tidig kväll ikväll ,  man brukar tänka så, men brukar sällan bli så.
Ne nu har jag annat att göra.

TREVLIG KVÄLL !

Nu är de gjort !!!

härmed förklarar jag våren välkommen !
Har grillat på ballis !!! fan så gott,  fläskfile och svamp !!! fyyyyyyyyyyfan nu blir ni allt läskade!!!
sitter här och känner att jag börjar få ont i huvet , väntar att solsidan ska börja men de är exakt 30 min kvar .
Var så satans trött i morse, när jag skulle upp å fara å jobba. men gick lättare när jag tänkte att jag skulle sluta 12 .

nä hörrni, nu blir de annat.  trevlig fortsatt söndag fetton!

JAG KAN SITTA VARS FAN JAG VILL!!!

nu har min karl fixat trådlöst nät till mig, jag kan sitta i soffan och surfa, som jag gör nu eller vars fan jag vill,  jävligt skönt!!!! jag har ju även mitt hemma bio som jag kan dunka musik på, och se coola filmer.  tack älskade älskade du !!!! <3   Moa ser film och äter karra och leosen somna nyss, jag ska ta mig mina ostbågar och mitt täcke och slå på en film och glo, i morn blir de jobb , kort dag och även kort dag på måndag. fan vad skönt att slippa passa nån buss i morn när de går så dåligt med bussar,  FÖR JAG HAR JU KÖRKOOOOOOOOORT !!!! det krävs att sägas många gånger .

nu blir de ostbågar , för på måndag blir de träna sen färdighaft med sånt.

SNABBT!

snart kommer emil och kopplar om nätet hära hemma , måste blogga lite snabbt.
Idag blir de tårta hos mamma , har beställt en CHOKLADMOUSE TÅRTA, fyfan vad smarrigt om de är den jag tror det är.
Nu kom emil med nya prylar så nu blir de snyggt hära hemma.

BYE !

GRATTIS!

till mig själv, vaknade och fick en hääääääääärlig frukost framdukat , kan de bli bättre ?

JAG HAR KÖRKORT !!!!

man kan inte annat än att vara stolt!!!! och känna sig fri utabarafan!!!

idag väntas promme på isen , sen jobb ikväll.

RSS 2.0