vilken snygging !


ni har väl inte glömmt ?

att ställa tillbaka klockan?   annars blir de kaos i vardagen!   idag blir de jobb , skönt att börja senare måste säga att de är mycket lättare att jobba kvällar ... men de är ju skönt att göra bort de på dagen också så de är ju bra med båda ..  haha 
Nåja funderade  om man ska köpa en åkpåse till leo eller inte , sånnafall sen när de börjar bli kallare...  nu passar han ju fortfarande i liggdelen i vagnen och de lär han nog göra 1-2 månader till men sen måste jag nog kanske köpa en åkpåse blir ju så mycket lättare då, slipper massa filtar och sånt , ja så får de bli , men får vänta så jag hittar den jag vill ha , haha

i morgon är de november , en månad och 24 dagar till jul, kanske dax å börja fundera på julklappar ?

puss

trött trött trött...

jag är dålig på uppdatera när jag jobbar måste jag säga, men de är klart, de är jobb , mat dusch sen sova brukar de vara .  men men ...  jobb hela helgen den här helgen men jag var ju ledig mycket i veckan så de spelar ju som ingen roll då.  men i morgon har jag sov morgon börjar inte förens kvart i 1 och sen ska man ju ställa tillbaka klockan i morn också !  

ungarna sover och jag ska väl slänga mig i soffan tills de är dax för att sova , faaaaaaaaaaaaaaan så trött jag är !!!


det vart ett tråkigt inlägg de här, jag återkommer när jag är ledig ! haha

helt rätt!

japp de var som jag trodde, mycket roligare att träna med nya kläder !
först gymmet sen core (mage+rygg) träningsvärk i magen idag,  det behövs då känns de och man vet att de gjorde sitt igår.   har varit på 40min morgon promenad idag och hunnit tvätta 2 maskiner, nu sover leo och jag ska nog lägga mig i sängen och se film hade jag tänkt.  hoppas hoppas på jobb ikväll ...  har varit ledig nu typ 3 dagar ? fan de känns onödigt,  skönt först dagen men sen blir de lite långtråkigt ...

nå nu sängen!
puss

nu ska vi köra HÅRT!!!

japp idag har jag köpt mig nya träningskläder, eller nya har egentligen aldrig haft nåra "riktiga" träningskläder , har kört mjukisar och linne men nu har jag nytt och de kommer bli ännu roligare att träna  !!!

Har varit på stan idag, banken sen köpte gubben nya dojjor och jag nya träningskläder , sen skulle vi egentligen äta på walldorf men där fick vi tydligen inte ta in barnvagnen? WHAAAAAAAAAAAT?!! är de meningen att man ska lyfta upp sin sovande bebis och sitta och hålla i den medans man ska äta ? helt sjukt ju!
då fick de bli karlssons kök å bar istället, helt annan mat än walldorf men de var gott iaf, stekt saltsill och potatis och en löksås som var så god så jag skulle kunna dricka den!  haha

nåja lilleman har varit gnällig nu på kvällen och spytt som fan, för mycket mat för tätt tror jag, och tröttheten var nog för att de enda han har sovit idag var i vagnen och då sover han ju inte lika hårt som hemma.

nu kom Maria, ska dricka kaffe sen inpuls och inviga mina nya kläder , puss !

what can I say ?

jag är less på dra det tyngsta lasset ...

palster vadå?

jag har hört och läst lite överallt att folk ger sina bebbar smakisar av palsternacka ?
vad i helvete är det?  jag vet säkert om jag ser det men inte fan har jag gett moa det och kommer nog inte ge det till leo heller, och jag brukar inte heller äta det , tror jag?  haha
jag tycker att smakisar ska vara smakisar på sånt man vanlgen äter , tex potatis osv ..

smak nr 1

nu har leo ätit potatis och morot och allt gick ner och mer ville han ha.
Men de får inte bli för mycket , sen blev  de en flaska på det.
ska nog ge i morn också till middag ,  blev inge jobb idag men min lönespec har kommit till mammaåpappa istället för hit ..  så pappa skulle komma förbi med det nu snart , SPÄNNANDE !!!  haha
nåja funderar på inpuls ikväll men vi får se.

puss

ledig dag?

jaha har suttit och vänta hela dagen på jobb men verkar inte bli nått, har varit och storhandla och ska snart på dagis och hämta prinsessan.  sen blir de väl att dammsuga , måste verkligen göras, men först måste leo vakna , bättre att han vaknar själv än av dammsugaren.  blir väl jobba kväll om de alls blir nått annars ringer jag dit i morn och säger att jag ska jobba hela veckan lång.
satt idag helt spänd o väntade på min lönespec men när posten kom så kom den inte, WHAAAAAAAAAAAAAAT!!!????
nåja får väl se i morn då. 

nu dagis, puss

tränaa !!!

Leo somna nyss själv i sin egen säng, trodde aldrig de skulle gå men la han där sen slocknade han direkt.. moa kollar barnkanalen.
när Leo vaknar igen blir de nog en promenad följt av träning ikväll ! gymmet och ett pliatespass .. släng er i väggen alla tjockisar ni är bara lata, för tid för träning finns det alltid !!! 


vi skippar babygymmet !



nu har vi packat ihop babygymmet, han blev helt enkelt för stor och hans mål var att komma ut därifrån så fort man la han där, nu har vi ett täcke istället , mycket mera uppskattat !!!

matlagning !!!



nu har jag tillbringa morgonen med att laga mat till Leo, klickar ut på smörpapper och fryser in , sen lägger jag de i fryspåsar, sen bara att ta fram när han ska äta !  potatis, broccoli och morötter.

byebye volvon!

jag tänkte igentligen inte ta upp det, för mig hann det aldrig bli "våran bil" det var bara bilen , nu är den borta , får se om denna nya kan hinna bli "våran bil" ..

nyss hemkommen efter massa godmat i Töre , älgfile, potatisgratäng vin och efterrätt , mätt som fan är man nu ..
ungarna sover och vi ska väl slänga oss i soffan och bara gäääsa efter all mat.
söndag i morn då , blir väl att ta en städning, städa tossi nu när jag kom hem för att slippa i morn, fan undra när dom kommer och byter golv i köket var ju 2 veckor sen jag beställde de borde kanske bli förhoppningsvis i veckan dom sa ju att de skulle ta ett par veckor de är ju 2 , haha kanske på sin höjd 3.  nåja sen ska jag kolla nya tapeter till hall och kök . Skooooj !!!   

pusss

bilder


nå äre konstigt ...

fast man har sagt att man ska vara ledig så har man iaf ett missat samtal från vikariesamordningen , visst är de konstigt men de är inte första gången, sen får man dåligt samvete när man missade samtalet, men skitsamma idag är jag ledig och de har jag tänkt vara också, ringer dom igen så gör dom väl de, men ledig är jag idag iaf ! 
vakna halv 7 så blev ingen sovmorgon men jag somna tidigt som fan igår, somna i halva idol typ sen vakna jag och såg klart när dom sjunger men missade vem som åkte ut.   Har sovit hela natten på soffan de är inte alls ovanligt i mitt fall de händer nån gång i veckan  minst !

idag blir de nog att åka till Töre och förhoppningsvis att fara och grilla , när man är ledig vill man ju göra nått iaf , fast nå fan är de skönt att bara vara hemma också. haha

nåja tänkte fota lite nu, sen slänger jag väl upp nåra bilder hära.

pusss

HELG!

fyfan äntligen helg ! har jobbat idag och nu är jag så jävla ledig som de bara går.
fy så ont man får i fötterna , jag tror aldrig mina fossingar har värkt som dom har gjort idag.
nåja hemma och ledig, ikväll ska jag mysa se film och äta gotta, emil och moa är och hyr film nu, hmm undra vad de blir förnå, hoppas på nå som intresserar mig , jag måste nämligen vara intresserad i filmen innan jag börjar se den annars somnar jag, haha alltid har de varit så.


ne vet ni vad !

skärpning hära nu , fan vad jag missar att jag har en dator.  Har jobbat , hem, mat duschat somnat, vakna , jobba osv ..  hinner ingenting känns de som,  men idag hade jag en kort dag slutade 14 , så då åkte jag och moa och maria på badhuset, det var uppskattat .  Men trött är jag , sista dagen jobb i morgon sen ledig helgen , längtar då ska de vara mysbrallor och slöa hela helgen. 

jaaa vad ska jag säga ? har missat min träning också, får lite dåligt samvete över det , hmm man kanske ska vara glad att man jobbar i hemtjänsten och är rädd att åka hiss , haha ibland kan de vara lite väl många trappor.

puss

snart bvc

ska till bvc halv 10, ååå fyfan vad trött jag är , leosen tyckte att det var en bra tid att vakna halv 6 idag , det tyckte inte jag , men det är ju han som är bossen över det iaf.
igår jobbade jag och de gick bra , men kallt som fan att cykla runt .. och sen ska vi inte tala om hur kallt det var att cykla hem.  fyfan

jag uppdaterar sen, nu måste jag göra mig klar.

ny vecka !!

vakna halv 7 idag , intressant ? haha ne .
sen har vi tagit en promenad , ätit lunch , tvättat, och snart ska jag åka och jobba istan .. börjar halv5 och slutar halv 10.  en riktigt kort dag men de är bra, lite mjukstart såhär i början av veckan !

jag kom på nyss att jag är riktigt dååålig på att lägga upp bilder hära, det måste bli ordning på det nu känner jag, men måste ladda min kamera sen släppa loss och fota, riktigt mycket.

puss

ooo härliga söndag !

igår vart maria 18 så var utgång och middag på allstar , trevligt . men en sak måste jag säga, man orkar inte partajja på samma sätt längre som man gjorde för nåra år sen , förr orkade man fredag, lördag från ikväll till det nästan var morgon, men nu ? är man helt färdig så man tar 12 bussen hem och slänger sig i säng direkt.

idag har vi städat och haft myyys , sett film och bada badkar.  Leo var lite gnällig nu senare på kvällen , han ville inte sova men han var jätte trött , men nu sover han iaf, vi ska nog också sova snart , bli nog jobb i morn

godnatt.

ett grattis till ..

Maria som blir 18 idag !!! ikväll blir de middag på allstar och mycket annat skoj förhoppningvis  .
igår jobbade jag till 21 , jobbigt när man inte är så orenterad på stället men de gick bra .
somna på soffan igårkväll och där sov jag hela natten och vakna 7 när leosen vakna, snart ska han väl sova igen hoppas jag så jag får vila lite. hehe

nå uppdaterar senare.

ett stort grattis ..

Till lilleman som blir 5 månader idag !   och han känner att babygym tiden är förbi nu vill han ut och undersöka resten av de här stället. Så fort han se nått som ser intressant ut så tar han sig dit jag lovar , men de kan ta en stund men han skjuter fram rumpan och sen kommer resten av kroppen med , haha

blir jobb idag , 16-21 kort dag skönt sen blir de fredagsmys .
i morgon blir lillasyster 18 , det ska firas !

puss

alla ni med bebbar ?

en fråga , hur delar ni upp föräldraledigheten? vem kliver upp på natten ? vem kliver upp på morgonen och låter den andra sova ?  eller ni utan bebbar, vad tycker ni ?

ny klänning !

helgens outfit fixad, dagens promenad fixad och körlektion fixad och halkbanan är bokad ! 
fyfan de är snö ute !  hoppas de smälter bort lika fort igen ! det rasar från taket är typ rädd att gå ut , haha
Emil är i töre och jag är left all alone again :/  

imorgon ska jag jobba ! hoppas jag iaf.

puss

nytt golv?

ja ibland kan man bara sitta och glo runt hära hemma och komma på saker, jag hattar fram och tillbaka om flytt och tapeter och idag blev de golv , drog i väg till lulebo och beställde att dom skulle komma och lägga nytt golv i köket , längar !  sen for jag och malin till riikka och drack kaffe . sen bara varit hemma.
jooo juste trippa en sväng på stan efter lulebo och hittade helgens outfit , super fin !

Hallåå

igår var de fika på stan med brudarna , sen vart de middag hos mamma sen drog vi iväg på inpuls för bodypump!
träningsvärk ? som fan i bena dom är som gele.
hade tänkt träna idag också om allt går som planerat.
verkar inte bli jobb idag , ville ju jobba på morgonen , men ingen har ringt så , jaja
nu vakna leo.


ny vecka

vakna halv 9 idag , leo har börja sova längre, skönt !!!  har ätit frukost för ett tag sen med moa sen slängde jag henne i badet ,haha  nu badar hon blir väl att plocka upp hon om ett tag och sedan hoppas jag på jobb idag, jag MÅSTE få jobba  .. 

igår var det storstädning hära och moa var på kalas, sen lagade jag gomiddag till mig och gubben , oxfile potatisgratäng och sen gjorde jag en latbakning, ( sån där man bara tillsätter vatten) och sen såg vi film och åt chips och dip, en riktigt myskväll !  

Inga lägenheter ute på lulebo heller, det är bostadsbrist här i den här stan,  jag lovar !!! för några månader sen när man kollade så fanns det hur mycket som helst men nu, Ingenting.   typ en på hersön men vem vill bo där ? haha vilket skämt .  men igår vart jag sugen på hyra hus istället, de kostar typ lika mycket som att bo hära,  ojoj jag vill !!!

myspys.


för litet babygym !!!



nu när leosen är i babygymmet tar de bara nån minut så är han inte där nå mer , då är han på golvet , men lika glad är han för det, haha  när han är på golvet då åker "hjälmen" på så han inte gör illa huvudet.

spontanBIO

japp igår fick vi för oss att fara på bio med mikko och hans brutta, trevligt ..  bra film men vet ni vad de värsta var JAG SOMNADE PÅ BION!!!!  aldrig någonsin har detta hänt förr aldrig ens i närheten,  men nu har det hänt men bara nån minut sen knuffade gubben till mig, sista halvtimmen av filmen fick jag verkligen kämpa med att hålla ögonen öppna, herregud jag måste vara riktigt utbränd, allt detta jobb, städa barn och allt har fått mig att somna lite här och var, hemskt. jag tror jag behöver en dag då jag får sova hur länge jag vill, eller vad tror ni ?

Men som sagt filmen vad bra, jätte rolig the other guys hette den tror jag, om de nu stavas sådär. haha
Efter bion åkte vi till töre för att hämta hem leosen som var hos emils mamma å pappa.
Idag har han sovit till kvart över 9, nytt rekord, haha

Moa ska på kalas idag annars hade jag bara tänkt städa till lite hära, dammsuga och skrura , ränsa bort lite skit ...

puss

Lördag.

och jag är ledig igår jobbade jag i hemtjänsten istan , trivs verkligen helbra dära hemtjänsten är verkligen sååå mycket roligare än boende det är en sån jävla skillnad som natt och dag.
Idag är jaag är trött ,emil nattade leo vid 6igår så idag var han morgonpigg men men .. hade tänkt gå en promme senare. Sen måste jag på barnenshus för Moa ska på kalas i morgon.
annars har jag faktiskt inga planer och de är skönt . 

Ska ringa och säga bort min natt som jag har bokat in i morgon, orkar verkligen inte jobba natt när man får sova så dåligt på dagen sen .. kör dag på måndag istället och är ledig helgen.

om en vecka bli leosen 5 månader , måste börja ge han mat , började ju när han var 4mån men han verkade få så ont i magen så vi struntade i det och började med gröt istället så nu får han gröt en gång om dagen oftast blir de till lunch men ibland till middag beoror lite på .. och resten av målen flaska. 
Men ska börja ge han potatis och sånt här nån dag nu tänkte jag, hoppas de går bra , han verkar ju verkligen super intresserad av mat när man själv äter så tittar han jätte mycket och låtsas tugga . hahahaha man håller verkligen på skratta ihjäl sig varje gång.

nåja nu ska jag äta havregrynsgröt iaf sen börja fundera på den där promenaden.

Jag vill ha ett tips ! ?

FÖRESTEN, NÅN SOM VET VARS MAN KAN KÖPA SMARTA SMÅBURKAR SOM MAN KAN FRYSA NER EGENGJORD BARNMAT I ????   SKA VARA GANSKA SMÅA.

godmorgon!

tänk vad länge sen de var jag fick verkligen sova ut,  är de inte så att dom ringer om jobb så är det att alla barn vaknar före 7 . Tänk vad man kan längta efter en sovmorgon.
Idag ska jag jobba , börjar 12 och slutar halv 10 , men de går bra sen är jag ledig i morgon .

Nu sitter jag bara och fördriver tiden så att dom slänger in nåra nya lägenheter klockan 9 på lulebo , ska kolla om de är nått som lockar, är grymmt sugen på flytta men vi får se .

fortfarande vaken...

nu har jag varit vaken sen igår vid 8 på morgonen, men då sov jag en timme på dagen igår och en idag, men resten har jag hållt mig vaken. Ska nog lägga mig snart och sova för i morgon ska jag jobba , DAG!
fick förfrågan idag om jag ville jobba inatt men hade jag gjort det hade jag nog svimmat, 2 nätter jobb utan sova funkar nog inte , så jag fick tacka nej till det.

Ser faktiskt framemot dag/eftermiddags jobb i morgon , känns som det har blivit mkt natt senaste.
har varit på dollar och köpt en halsduk idag, en sån där rund som sitterihop i ändarna eller vad de heter, haha ni vet kanske vad jag menar !?  sen har jag druckit kaffe med maria och sen renbäddat och inte så mkt mer.

vet faktiskt inte vad jag ska skriva, är så trött och virrig.


nattjobb grymmt jobbigt !!!

jo när man har småbarn, men jobbar man natt är man ju som ledig dagen före och dagen efter, på så sätt är de ju helt okej. men när man inte får sova direkt när man kommer hem gör mycket med kroppen och med hjärnan, känner mig super seg .  nåja är inne på min 7e kaffekopp sen klockan 6 i morse, BRA JOBBAT, jag brukar nästan alltid dricka typ 3-4 koppar innom loppet på 2 timmar efter jag har vakna varje morgon. jag vet jag överdoserar, jag kan inte råför det.

nu gnäller leosen , ska lägga han i gymmet ett tag .


bye

hallåå!

jobbade natt söndag till måndag, sen dess har jag varit ledig, i morgon ska jag nog ringa och säga att jag vill jobba .
har inte gjort nått spec idag, varit och promma på ormberget en sväng, fått nya skor av gubben, sen har malin varit en sväng här också.

hittade 2 lägenheter på lulebo som jag hade velat boka men de var ju som fan att man glömmt lösen ordet, FANFANFAN. men är lite sugen på en annan lägenhet, tror vi ska lämna detta plejs , haha


puss

rena rama överasking !

ja herregud nu har jag hängt upp allt som skulle hängas upp, damsugit och duschat, efter duchen bestämde jag mig att ställa mig på vågen en sväng och VET NI VAD ???!!!  68,5 !!!! aldrig har har vägt så här lite efter alla ungar.
mitt mål har varit att bara komma under 70 och det har jag gjort , jag har jävlar nått mitt mål !!!  
haha tror ni jag blev överaskad !!  nu jävlar kommer denna dag och kväll bli lyckad när den börjar såhär. 

kan själv !!!

hahaa säger jag bara , jag började morgonen med att hänga upp mina lackhyllor.
Vinstället står på tur sen tavlorna, ja jävlar jag är typ "händiga manny"  rakt och fint blev det .
efter allt detta ska jag nog dammsuga sen drar vi till byn för att äta älgfile, sen ikväll är de party, taggad som fan, längtar verkligen .   Känns som att det kommer bli en lyckad kväll ikväll , hoppas min känsla är rätt.

hade planerat en promenad idag också men de känns så ruggit ute, kanske tar med min spermartrucken till töre och kör prommen där istället för snart om nån timme kommer gubben börja stressa iväg oss. haha jag är van, man lär sig leva med det.

nåja nu ,VINSTÄLLET


planer planer.

fyyyfan jag känner bara hur moas nya byrå väntar i hallen med öppen kartong och väntar hur den ska bli ihop skruvad, hur mina lackhyllor vill bli uppsatta och hur min VINSTÄLL ska bli upphängt, jag kommer typ flytta härifrån innan allt det har hänt, det är inte jag som skuter på allt det är emil, "vi hinner de i morn" " vi gör de sen" SEN ???? när fan är sen ?
snart gör jag de själv och då går de som de vill ...  ska nog mäta golvet i köket också vill byta där, de är så fult !!!
men jag vet inte hur man mäter ut arean ? pinsamt , haha  kanske ska be matteexperten maria hjälpa mig ?

nåja nu ska jag nog se film , godnatt alla !!!!

leedig !!!

japp är ledig idag och i morgon, och när jag vaknade och visste att jag var ledig kändes det helt enkelt underbart !!!
Drog iväg till inpuls med maria och hängde där typ 2 timmar , tränade och snackade skit.

nu är jag hemma och nyduchad, blir en lyxig helg när de gäller mat, idag blir det oxfile , potatisgratäng och i morgon blir de tydligen älgfile i Töre , NAAJS !!!  Sen i morgon är de fest för hela slanten sen utgång, trevligt !
Men hittade inget nytt att ha på mig på kvällsöppet så får bli nån gammal klassiker ? vad sägs om "den lilla svarta" passar alltid till allt !!!

Leo sover och moa ser film, ska nog börja med maten, börjar känna mig lite sugen på maaaaaaat , god maat !!!!

puss

RSS 2.0