jag vet jag vet .

jag är dålig på blogga jag vet , jag skyller på sommaren , på jobbet och på att jag är mamma .
för när jag kommer hem från jobbet vill jag ju vara med mina gullegrisar,  nu har leo tagit semester så nu behöver man inte stressa på dagis på mornarna iaf.

idag har vi varit på hägnan, med emils mamma å pappa , leosen lät med pipig röst "heeeeeeeeeeeeeej " hela tiden vi var där , för de var ju massa djur men han trodde allt var hundar, haha  och pippi (fåglar)  så "vovve, pippi och heeeeeej " sa han ganska mycket. han är bara så jävla härlig , ett riktigt busfrö men ändå en jävla lätt unge att ha å göra med.     

nu sitter jag här å glor, väntar på heikki vi skulle ta en rök och snacka lite skit.  en trevlig kväll helt enkelt.


långledigt !

nu är jag ledig fram till tisdag 14.00 då börjar jobbet igen, men fan så skönt.
sitter på ballis nu , nyss tagit en kaffekopp. moa är hos farmor för vi skulle å köpa presenter till henne , i morron ska hon ha kalas för sina polare. hmmm hjälp mig ???? hur fan har man barnkalas ? 
Leosen sover , när han vaknar ska jag hämta moa, men de är ingen stress , farmor gillar när hon är dära.
sen måste jag till storheden å hämta tårtan tills i morn.  nåja nu ska jag chilla på ballis ,

trött ..

tog en powernap för en stund sen , men de gjorde bara saken värre.
blä så trött , det har nog med min cykeltur till jobbet idag , med motvind, och lite luft i bak däcket,  tänkte jag efter halva vägen " att vad fan håller jag på med"  , hem gick de bättre, då var däcket pumpat iaf. i morgon tar jag den andra cykeln , den går bättre , fast den har inga bromsar , men hellre det än att svettas ihjäl när man kämpar sig till jobbet.
nu dusch , sen film och godnatt.

Stranden.

efter många om och men , gick jag , leosen och moa till stranden , cirkus ? jaaa herrejisses , man hade inte behövt nån filt att sitta/ligga på , hade varit samma sak att sitta rakt i sanden , haha  blöta sandiga barn , nåja kul var det iaf .
men nästa gång blir de nog arons iaf , där är det inge sand.

nu ska jag fika nå kvällsfika sen säger jag godnatt..



jaha vi skulle grilla men ...

det är bevisat , man måste ha en karl för att kunna grilla på riktigt . jag å maria skulle grilla jag vet inte vad som blev fel, för lite kol eller för lite tändvätska , nåja vi fick steka köttet och göra grönsakerna i ugnen.  men de gick bra å gott blev det, å vi käkade på ballis , häärligt.


ser på lotta på lisseberg , han den dära rasmus eriksson eller vad han heter är ganska bra måste jag säga. 

ledig i morgon , kanske arons , har som lust med det , men jobbigt om man inte har nån bil , blir sån cirkus med barnen på bussen.

söndag.

i helgen har det varit jobb och riktigt jävla god mat, i fredags var vi å käkade på walldorf och igår lagade gubben oxfile och potatisgratäng , ja fyfan !!! nu har emil åkt å fiskat å jag har nyss nattat leo men han sover inte, han pratar på för fullt där inne , säger "heeeej " å massa svammel , jaja han somnar väl snart hoppas jag.

kanske man ska slänga sig på ballis och steka lite fläsk i kvällssolen innan de blir att hoppa i sängen, ny jobb dag i morn.

RSS 2.0