back in the days ...

bibblo idag med maria och tog en kaffe efter körlektionen , treevligt .. verkligen back in the days.
Sen vart de banken en snabbis och sen till mamma för att hämta leosen.

idag permiärbadade jag med Leosen, han har ju alltid bada själv men idag bada han med mig, han badar varje dag ! säg vad ni vill men ska inte barn få göra de dom tycker om ? leo älskar att bada idag tyckte han det var extra skoj med massor med vatten! haha  

imorgon funderar jag på inpuls ?  om jag hinner, jag är nämligen ett heltidsjobb , jag är mamma! 
Men hade varit skönt att pausa från vardagen med lite tid utan barn, då orkar man med mycket mera !

nå bye bye

stenhårt !

jag är fökyld och har ont i halsen de bara sticker och kliar, fanfanfan jag som trodde jag började bli frisk men så kom det tillbaka, men vet ni vad , det skiter jag i ! jag är hur sugen som helst på att träna men de får vara nåra dagar men tills dess kör jag stenhårt med promenader, en morgon rask och sen till senare på dagen lite lugnare.   min hals ska inte få hindra mig ! haha

idag ska jag inte göra nått speciellt, ska snart hoppa i duchen sen promenera till kvantum och köpa blöjor.
sen laga middag, vad ska jag laga? blir nå lätt och snabbt har ingen lust att stå i köket idag.

Bye

senaste nytt !!

Vi har världens fulaste bil ! inget slår denna ! nu är jag less .
när ni ser mig i den tro inte att jag sitter där frivilligt. haha nu blir de buss och promenad för min del!
haha

Lördag.

Leo sover nu, han vaknar väl snart och ska äta.
Moa är i stugan , och vet ni vars emil är ???!! OCH BYTER BIL IGEN!
Jag erkänner jag lever med en som har ett tvång till att byta och sälja bilar hela tiden.
Men den här gången bryr jag mig verkligen inte snart står han med ett ruckel som är värd en tusenlapp på sin höjd men jag bryr mig inte, nu helt plötsligt är vovlo240 den bästa bilen som finns och en sån ska han tydligen ha nu. hm. man kan inte göra annat än att skratta och rycka på axlarna . hahahaah

men de är ju lite mindre skoj att när han är ledig och när jag har träffat han nån timme varje dag hela vecka och nu ska han uti bilen , men de får man väl  ta.

har ingen aning om vad som händer idag ...

sne bild, men nya toa, nymålad ! :)


TIDIGT !!

idag vakna jag halv 6, INTE FRIVILLIGT!  ska snart gå och sova igen , ska bara låta leo bli lite trött men just nu sitter han i babysittern och låter massor , haha inte grinar utan mer som ropar och "pratar".
Jag är riktigt förkyld eller de kanske bara känns så nu när de är morgon.  nåja.

bye

Torsdag?

har promenerat till kvantum idag, och köpte ersättning, + lite annat.
Nu har jag nyss gjort ett försök till att rensa bort saker i förrådet men de är massor kvar och massor står i hallen som ska slängas.  Nå ska snart gå på dagis och hämta moa sen ska vi väl laga mat eller nå.

uppdaterar senare om jag hinner !

lite tid vid datan...

japp idag var/ är emils första dag på jobbet, en lång dag , dom måste tydligen göra klart innan dom går hem så vet inte alls när han kommer hem. Barnen sover och moa har varit på dagis idag första dagen efter sommaren.
Jag och leo har varit hemma sen har han varit hos mamma när jag har haft körlektion, nu är de nära till körkort känns det som, det flyter verkligen på i trafiken!!  har tagit mig ett år och kommer nog ta ett litet tag till men då vill jag påpeka att under den tiden, har jag gått skola, tagit student och födit barn och tagit hand om 2 små ungar, så då får de ta lite tid med körkort men jag ska ha det innom kort , hoppas jag!

nu sitter jag bara och slöar hära , ska nog hoppa i duchen sen kanske lägga mig i soffan och kolla tv, har fan vakna halv 6 idag!!!!

förkylningen är bättre eller halsen är bättre, så jag hoppas på träning i morgon, fan vad sugen jag är på att börja med GI eller LCHF typ ..  men de är jobbigt när inte gubben vill , vill ju göra det med han, inte själv , mycket roligare att göra de me nån.

nå hejdå

höst på riktigt.

japp idag börjar skolan för dom flesta och då tycker jag att det är höst på riktigt !  
har vakna för ett tag sen och ska på ica maxi med mamma sen och kolla på nå jacka och byxor till moa, hon börjar ju på dagis i morgon.  Och emil börjar jobba i morgon  , roligt och spännande.
Jag börjar bli förkyld , FANFANFAN!!!!! FÅR INTE VILL INTE! och leo nyser ?  ÄNNU MERA FANFANFAN om han blir förkyld! FÅR VERKLIGEN INTE HÄNDA, så jobbigt med snoriga och sjuka barn .

nå igår började vi måla toaletten, ljusgrått, super fint , bara kakeldekorerna som ska köpas och sätta fast, kanske far och köper det idag om jag hinner. 

har faktiskt inge mer att säga just nu.  det regnar så jag slöar idag, ingen promenad med andra ord. får bli i morgon direkt efter jag lämnat moa på dagis.

bye

musikensmakt ?

hette de så? ja var där iaf igårkväll med malin, riikka och mattias,  men riikka och mattias for , sen träffa jag och malin maria och Jb och jonas, kul var länge sen man såg dom, åkte hem ganska tidigt och upp tidigt idag fast gick och la mig sen ett tag med leo.
Har varit på stan sen och fikat med malin och riikka , kul och trevligt.

Leo dag !

japp idag är de bara jag och leo hemma , emil är å håller på hjälpa sin syrra med nån jävla resturang, och moa är hos mina föräldrar,  så bara jag och min lilla leosen !   vad ska vi göra då?  ut på promenad snart, sen har jag ett enormt sug att fara på stan , ungarna skulle behöva lite nya kläder, eller moa iaf ! 
Nåja , nu ska jag klä på mig och ut och motionera!

BYE !

Hallåhallå !

en vanlig dag har de varit .  körlektion, en inställd träning , promenad och varit hemma bara.
Moa är hos mina föräldrar, hon ville dit hon ringde och fråga om hon fick hänga med dom till stugan och de gick bra, hon blir väl där hela helgen.

Jag har pluggar teori, jävlar jag vill ha körkort NUUUUUUUUUUUU! 

en dag med maria!

ringde maria idag när jag hade vakna och ätit frukost för hon skulle med på morgonpromenaden,  blev en promenad och sen förbi dollar för att köpa nå tvättlappar.
sen ducha och sen åkte vi till storheden för vi skulle handla till middagen , GRILLAT !  emil skjutsade oss till storheden sen promenera vi hem och grillade älgkött och friterade pommes ! fyfan så smarrigt !
sen har vi bara slöa kolla på tv, målat naglarna, snacka skit och sånt , emil har varit i töre och GISSA !!?? tvättat bilen!!!! haha ovanligt va ?  nu är han hemma, vi ska snart hoppa i säng och sova, i morgon har jag körlektion.
faaaaaaaaaaan teorin, jag hatar att plugga!!!!

godnatt

där åkte audin.

det var inte länge det varade, en vecka typ? hann inte ens göra sig hemmastadd i den, nu är vi ägare till en jeep, för dom som inte vet så har jag en kille som ÄLSKAR att byta bilar mest av allt, prova alla sorter . roligt i början nu är jag less.

vart ingen träning idag heller, men 2 promenader, funderar på att dra till gymmet i morgon på förmiddagen . mätte midjan idag, minus 3cm sen sista mätningen, bra jobbat!!!   jag är grymmt taggad på att komma i form, haha

annso och hennes kille var förbi en sväng idag, treevligt, har inte sett henne på typ 1 år ?  sen kom malin också , och så har vi varit och promenerat och nyss kom jag hem typ.  barnen sover och emil städar ... gissa ?  BILEN!!!!!!!  haha
nå de är väl bara att leva med dessa bilbyten, han är ju min man !  haha

godnatt

Morgon

vakna typ halv 8, inte alls så illa, frukost och 2 koppar kaffe, jag har märkt, jag överdoserar kaffe, de blir lätt 10 koppar på en dag, minst skulle jag nästan säga, det är väl de som håller mig igång hela dagen, haha .
har varit på morgonpromenad nyss, ska snart hoppa i duschen för att cykla in till stan , ska ha körlektion, sen blir de väl ännu en cykeltur till stan senare för att fara och träna .

ungarna ser på barnkanalen , tvn är nog världens bästa barnvakt.

bvc

Leo väger nu 6720g STOOORA KILLEN!
vaccinerad och riktigt grinig men ingen feber ännu , men vi har varit på apoteket och laddat upp med "bebispanodil" men har inte behövt använda dom ännu iaf, får se hur de är inatt när han ska äta , men fyyyfaaaaaaan vad gnällig har har varit, ingenting har varit bra utom när man har hållt i han och gått runt, men vem orkar vandra runt i lägenheten flera timmar ? inte ens babybjörnen var bra.  varit en tuff kväll men nu sover han gott i våran säng, tror han får sova där, bär man över han till sin egen blir de kanske ett väldans liv och de vågar vi inte riskera.

dagen har gått väldigt fort , varit och handla med mamma , köpte nya sängkuddar och fick nya mjukisbrallor, gråa , har flera svarta så lite varation är ju bra !  sen vart de ju bvc sen har jag varit ute och promenera med Heikki,  ingen träning idag heller, >FYYYYYYYYYYYYYYYY på oss Malin!  men i morgon ska vi träna, utav bara fan, måste tränaigen de vi har missat nu, haha


god morgon

idag ska vi till bvc klockan 1.  Leo ska ta vaccin sprutorna .  och väga sig och de som vanligt , får se nu hur  de är med vikten med tanke på spyan, ska säga till barnmorskan igen att han spyr som en tok,  och då måste hon stanna upp och svara på de jag säger hon brukar göra hon är så jävla fladdrig ångarar att jag tog den där barnmorskan, hade gärna bytit men men ..

först innan bvc ska jag på jysk med mamma och kolla på nå sängbord, sen kanske jag ska fråga om jag kan fara förbi ica maxi och handla också när vi ändå är där .


ingen träning.

DÅLIGT ! men så är det, i morgon istället, har varit i töre och grilla i skogen :)  så vart lite sent och vi ides inte stressa hem så får bli träning i morgon istället. men de går ju bra .
annars har vi inte gjort så mycket idag,  nu ska jag nog hoppa i duschen, hela jag luktar GRILL!

hej.

storforsen








3 månader!

idag blir leo 3 månader, en månad kvar tills han kan börja med smakportioner :)  längtar till det, de är ju så roligt .
vakna halv 6 idag, inte alls roligt.  gav leo mat sen försökte jag få han å somna om, men de gick inte så bra, han sov typ 20 minuter. nu leket han i babygymmet. 

igår var vi till storforsen, MÄKTIGT! ska lägga upp bilder sen idag :) jag lovar.

blev film när vi kom ihem igår, myyys, chips också, påminner mig om att jag måste ut och promenera snart. fast först frukost. ikväll blir de pilates :) AAAAAAANDAS ska vi göra på inpuls idag, men tro det eller ej, träningsvärken i magen dagen efter är obeskrivilg !  pilates är träning tro det eller ej . perfekt söndags träning.



supermorsan!

Nu har jag

- ren bäddat ungarnas sängar
-Dammsugit hela lägenheten
-skurat
-tvättat 2 maskiner tvätt och hängt upp


samtidigt som jag har tagit hand om barnen.

och tro inte att jag har gjort det medans leo har sovit, när han har sovit har jag suttit vid datan slöa ;)

Det kallar jag bra !

jag slänger allt!

är de dumt ? har nyss rensat bland moas alla bebis kläder och ALLT åkte i soporna om de inte var nå gråa täckbrallor leo kan ha sen och en röd jacka typ, resten åkte i sopen.  om man nu nån gång i framtiden skulle vilja ha nå mer barn och om de skulle råka bli en tjej som ska ha massa rosa så är de väl ändå roligare att köpa nytt, eller hur ?
Jag gillar att slänga bort saker, gillar inte att ha fullt med gamla kläder, skor tidiningar , gamla kaffebryggare och sånt nånstans, det ska vara frächt och saker jag använder hära inge skrot!
Men hur gör vi med förrådet ? Där ska jag säga att de är skrot, användbart och oanvändbart,   måste rensas där också,  men jag stänger gärna dörren och glömmer bort det, haha men nån gång måste jag ta tag i det också för vi ska göra det till moas rum om nån månad, när vi tycker leo är stor nog att sova i eget rum.   När ska dom sova i eget rum? , nåja förrådet ska nån gång när ork och tid kommer bli ett finfint princess rum åt min prinsessa.

leo sover nu och moa leker eller jag hoppas hon städar i sitt rum för ALLT var på golvet sist jag kolla, men de låter som lek, måste kolla.

TJADÅ!

det ökar ..

med läsare hära på bloggen, blir mer och mer för varje dag :) haha konstigt, så intressant är de väl inte ?
vem läser då? skulle vara bra kul att veta  :) skriv gärna i komentarerna vem som läser, haha

nyss kommit hem, har varit på morgon promenad till konsum handla lite mjölk och aftonbladet,
OCH VAD VAR DE JAG SA!!!! att svin vaccinet skulle komma sen att de var farligt, haha  så bra jag är som vet sånt i förväg!

idag ska jag inte göra så mycket, eller inte har nå planerat iaf.  blir väl lite städ och tvätt hära hemma sen kanske gå ut en sväng.

härligt !

nu är jag hemma igen efter en riktigt härlig träning, MAGE MAGE OCH ÄNNU MERA MAGE!
det var jobbigt redan efter första "övningen" så är de när man är otränad, men de ska de bli ändring på,
Nästa sommar syns vi på stranden, SMALA OCH SNYGGA ! :) lika bra att börja nu då, haha  "gravidkilon" försvinner inte av sig själv, eller mina kilon efter graviditeten är ju borta för länge sen, men de ser ju inte ut som det, haha

nu kanske sova !

träna träna tränaaa!

snart ska jag cykla in till stan och träna, Core, MAGE !!!!!!!!! det behövs , haha
sen blir de lite gymmet efter. Härligt.
Nyss ätit, kyckligt och ris, jag är skadad när jag lagar kycklig eller fläsk, hur rädd som helst att de ska vara rått och att jag ska bli super sjuk, jag vet att jag inte bir det innerst inne men jag är helt enkelt skadad när de handlar om sånt.  mat ska vara genomstekt och rent lagat. punkt slut.

hejs

HEMMAAA!!!!!!!!

Nu är vi hemma igen efter MASSOR med massa tårta hos malin , jätte smarrigt.
Nu sover barnen och jag ska plugga teori, fast de brukar ju bli lite annat när man hamnar vid datan.
men nu SKA JAG göra ett försök till plugg.

här kommer dom igen.

bilderna på vårat nya åk är ju borta.
så igen då , VÅRAT NYA ÅK!



ica maxi

snart ska vi åka och handla bland alla pensionärer, ett måste eftersom leo har typ slut blöjor, 1 kvar !
Dålig planering jag vet, sorry.
Måste bara få upp gubben som ligger och sover, men det är lättare sagt än gjort.

Nåja ska till malin och äta tårta sen idag :) gott och trevligt.
Fast innan det blir det ju ica maxi och promenad . 

och NU!  kan leo vända sig från rygg till  mage och tillbaka igen, han lärde sig nyss att vända sig från mage till rygg.

kväll

nu har jag bjudit på lite bilder.
ska snart fika nått , kanske ska vänta tills emil kommer tillbaka igen.
han är ute och provkör bilen, igen ;) det är nå med den.

moa + sin moster !


...


vårat nya åk ;) + moa :)


Moa är hemma :)

japp nyss kom moa hem:) emil är och fixar med sin bil och moa leker och jag sitter hära med leo i babybjörnen .
måste egentligen städa men ska jag orka ?  nej fan jag MÅSTE även om jag inte orkar, de känns super smutsigt hära, men kan göra de sen :)

kanske blir att gå ut en sväng sen så moa får göra av med lite energi.

puss

grattis MALIN!

japp idag fyller malin år :) grattis !!!

vart inge PSI igår malin missade bussen , hon är dukigt på missa bussar, bättre än dom flesta faktiskt  haha.
så hon tog en senare buss och så vart de träna i gymet istället , men de funkade ju lika bra, fast de hade varit rikigt roligt med PSI men de får bli en annan gång då.

snart ska vi på banken men leo sover så vi väntar tills han vaknar.
han har vakna och grina jätte mycket inatt , varför ? nån som vet varför han helt plötsligt gör så, när han alltid annars har sovit som en stock. nåja kanske nån växa period eller nå?  dom brukar visst ha det har jag hört.

nå  vi hörs !

snart ..

ska jag slänga i mig middag och sen träningen, har varit på dollar med maria och nu sitter hon och spelar xbox.
Leo sover men han vaknar väl snart och ska äta middag han också:)
Blir att cykla till inpuls, maria erbjöd mig att låna hennes cykel, eller de är mammas egentiligen.
Men de var ju bra , slipper man vänta på buss och allt, bara att åka dit, träna och åka hem, lite extra motion också !

jag återkommer .

fettmans fälla .

japp jag har kommit på vad som är fettmans fälla,  bröd !  ät allt men undvik bröd om ni inte vill se ut som "hejkom och hjälp mig! " visst kan man ta en macka här och där de säger jag inte att man inte kan ,men absolut inte vitt bröd, det är en dödsfälla!   så undvik mackor så långt man kan om man inte vill se fet och äcklig ut !

föresten , jag åt chips igår, var inte alls gott som jag trodde de skulle vara, huvva ne inge mer sånt !

regn..

japp dåligt väder har de varit men ändå så blev de en promenad med maria till konsum för att handla lite, emil hade åkt till töre och bussarna gick typ varannan timme så blev första bästa affär för att fylla på i kylen:)
sen gjorde jag och maria pizza , super god !!! och nu har jag och emil nyss kolla på en film på tv, ska snart sova tror jag.

I morgon är det premiär träning för mig och malin, skönt att vara tillbaka på inpuls ! är taggad som fan!
PSI är de som står på schemat ! ojoj så roligt !

Föresten nu kan leo vända sig från rygg till mage, men han kan typ inte vända tillbaka sig , eller han kanske kan men han hinner bli så sur , han har helt enkelt inte tålamod. haha

nyss hemkommen.

efter morgon promenaden, har gjort den lite längre än vad den har varit, det började kännas så kort när man har gått den så många gånger.
Idag är 50% av luleås befolkning bakis, haha själv sitter man här och svettas och mår bra :) snart hoppa i duschen sen se vad dagen har att bjuda på :)

Leo sitter i babybjörnen och har sovit från 9 igårkväll till 8 på morgonen, nu börjar de likna nå , hopaps han sover lika i natt , hade varit underbart !

bye bye saaben :/

och HEJ till audi :) haha nu har gubben varit och köpt en bil :) fin fin !
nu ska vi snart åka till ica maxi och sen hade jag tänkt dra med mina gubbar på en promenad, om vi hinner.
tur att jag redan har varit ute på en runda om de inte skulle bli av, så min motion för dagen är avklarad.

moa är i stugan med mina föräldrar och kommer hem söndag eller måndag, snart börjar dagis igen, men bara 15/veckan för henne , stor omställning mot för hur hon har varit på dagis tidigare.

Leo är gnällig idag. vi har börja med NAN istället, jag vet att jag har sagt att vi skulle strunta i det men det blev helt enkelt för mycket spya och med NAN mycket mindre, han äter fortfarande lite babysemp,  vi låter magen vänja sig annars blir de ett väldans liv. haha

nå , nu ica maxi tror jag :)

idag då jävlar !

japp igår satt jag och kollade runt på träningskort , grymmt sugen!
sen ringde jag malin och hon sa att dom hade nå erbjudande på inpuls , YES!
Så idag ska jag köpa mig ett sånt så nästa vecka börjar träningen ! :) SUPERTAGGAD !

har nyss ringt och boka dop , den 11 september. 
skönt att de är gjort nu iaf :)  hoppas dom som ska komma bara kan komma då :)

har nyss varit ute på raskpromenad, SVETTIGT !  man måste helt enkelt gå själv för att gå raskt, de går inte att gå med någon då blir de slött och pratigt . Nej själv ska man gå !

nu duschen sen stan med malin :)

jag vill ha ...

ett träningskort på inpuls! känner mig taggad som fan att komma igång med träning !!!
fyfan de är när man har en sån känsla som man ska springa och köpa ett ! då skulle de bli bra !
till hösten vill jag börja träna , så syns vi nästa sommar på stranden ! ;)

trött !

jag fattar inte hur jag orkar ? gå i säng sent, vakna på natten och sen vakna 7 på morgonen , jag känner mig som en vandrande zombie , men måste man så måste man finns ju inte så mycket att göra, eller jag kan ju sova tidigare men då har man ju som ingen "egentid".

kan ju föresten meddela att lulekalaset inte blir av för mig och gubben.
för hans mamma jobbar och inte kan vara barnvakt och för att mina föräldrar ska till stugan
OCH för att Leo var borta hela förra helgen så känns inte så bra att lämna han den här helgen också.
Men jag har sett Lars winnerbäck den här sommaren så jag kan ju inte vara annat än nöjd :)


har missat att skriva ..

MEN , pdol var bra , lars winnerbäck vad bäst :) och dagen efter mådde jag inte alls dåligt :)
Sen var de bröllop, det var jätte fint och jätte bra :) sen sov vi i töre eftersom jag ides inte åka tillbaka till lule efter vi hade skjutsat hem emils mamma och pappa .

idag har jag haft körlektion, kört på E4an  , satan så roligt när jag har körkort så vet ni vars ni hittar mig ;) nånstans på e4an , HAHA
nu ska jag duscha sen se film och sen sova, i morgon är de upp tidigt för ännu en körlekton :)

RSS 2.0