Hello töre ..

jahajja igår vart de både promenad och fika hos farmor, var och gick på ormberget igårkväll eftersom att Leo hade varit så gnällig hela dagen igår, och han som många andra barn trivs med att åka vagn.
nåja har haft en jobbig natt med massa gnäll ... väldigt lite sömn .
ska till töre idag , sen kommer ju Moa hem också , hon har varit i stugan hela helgen.

jag kanske återkommer senare :)

<3


vilken lördag...

efter att ha gått runt och varit rastlös och hackat på varandra hela dagen så somnade jag och min man i sängen och det var nog välbehövlig vila :) vakna nyss ska beställa en pizza sen och se en film, riktigt mys bli det nog :)  kanske man hinner med en promenad också om klockan inte hinner bli allt för mycket... eller ska man gå en sväng på en kopp kaffe hos farmor istället?  får se vad som hinns med :)

Puss.

jag har varit lite snål med bilder, men här :)


godmorgon lördag ;)

vakna halv 9 , bytte på lillprinsen och sen satte han i sin nya babysitter ( det måste vara världens bästa uppfinning) sen käkade jag själv frukost :) skagen macka fyyyyyfan vad gott !! nåja dagen har ju bara börjat , vad ska vi göra idag? , promenad står på schemat iaf , annars får vi väl se vad som händer :)

puss

fredag

finns det nå roligare att gå in i klädbutik igen och INTE vara gravid ? nej fyfan det roligaste som hänt på länge ! :D  blev dock inga köp till mig själv , bara till ungarna :) men nästa gång jag jag kliver in i en klädbutik då ska det Handlas som fan !!! det får man göra efter nästan 9 månader som "fettosuperstar" och det är man verkligen verkligen värd efter att man varit gravid!!!

nu ska jag se film hmm :S

äntligen:D

äntligen har gubben kommit och jag kan ta mig lite tid till att blogga lite ordentligt :D
idag har riikka och malin kommit hit och vi är klara med projektarbetet, eller har bara "renskrivning" kvar :) men det går ju fort.  Så ska till skolan nästa vecka och lämna in det .

Sen ska min morbror och hans tjej komma idag och kolla på lilla Leo : )
blir väl att hyra nån film ikväll också eller nå :)

puss

onsdag?

jahapp idag har malin varit hära och vi har gjort projektarbete, halv klart i morgon gör vi ett sista ryck och gör klart :) sen  kan man nog känna lugnet när de gäller skolan.
nåja har faktiskt inte gjort så mycket mer idag , varit till mamma å pappa och skrivit ut massa pappren.

fyfan vart tog sommarvärmen vägen?



har inte så mycker mer att skriva och har inte tid att skriva heller faktiskt.

puss

ny vecka

jag är dålig på uppdatera , jag vet
gubben har åkt hem så blir själv nu till torsdag , cirkus ? ja fyfan, dagis är stängt idag så moas ben är överfulla med spring. hon är med mamma och köper en ny tvättmaskin nu iaf hehe så ska passa på att lägga mig och vila :)

lördag

japp igår vart det shopping på barnens hus . köpte en bärsele fast har inte hunnit testa den ännu, ska göra det i morgon :) sen har vi varit och grillat i töre i dag  , kallt och blåsigt huvva .. nu blir det bara massa myyys i sängen och kolla på "27 dresses

juuuste ställde mig på vågen idag , och det var super, det är verkligen sant att 10kg försvinner på ett ögonblick efter förlossningen , 3kg ner till nu så är jag tillbaka till mig själv :D men det är ingen stress :)

nåja ska hoppa i sängen nu och fortsätta se filmen :)
pusspuss

Oj

jag missar helt med att blogga nuförtiden.  men har så himla mycket annat att göra.
Moa är sjuk och har haft feber varje kväll typ men på dagarna är hon frisk ? hur fan kan de gå till ?  Nåja hoppas de blir bra snart.  Och leo har skrikit väldigt mycket , är väl nå gas i magen eller nå för när man håller han upprätt mot axeln så är allt bra .
Nåja ska snart koka kaffe ;) sen skulle väl riikka och malin komma snart hoppas jag ?!
sen ska vi på barnenshus och shoppa för pengarna har rullat in på kontot :D Sköönt .

pusss !

det finaste som finns <3


tisdag?

har varit på efterkontroll med leo på sunderbyn eftersom vi åkte hem från bb 8 timmar efter förlossningen. hade helt enkelt inte ro i kroppen att stanna där och när dom kommer in hela tiden hundra olika och frågar samma saker när man vill ta det lungt och vila, vila gör man bäst hemma :)
Allt var bra med lillpojken iaf :)   ska nog inte göra så mycket idag bara ta det lungt, ska till töre en sväng i morgon iaf sen får vi se vad som händer, känner mig fortfarande lite i den där "bubblan" men jag tror jag sakta börjar komma ut ur den snart . 

puss

så fin :)


i en bubbla..

jaha hemma nu med en bebis , stor om ställning , tar ett tag att vänja sig med allt . 
Man lever som i en bubbla dom här närmsta dagarna, man har ingen tidsuppfattning, dagsuppfattning och man gör helt enkelt som man vill, sover när man vill, äter när man vill , ja allt när man vill :)

har inte riktigt tid med blogg och så nu , får skriva mer när jag har tid :) sen ska jag skriva om förlossningen också.

pusspuss.

tråååkigt !

har ätit pizza och varit och prommat på ormberget. har faktiskt haft grymmt tråkigt idag. men värdret har ju varit bra :)
ikväll ska jag göra , ingenting.

puss

låt de ringa ...

Jag måste skynda mig att blogga, och skriva godmorgon på "fejsan" annars blir folk som hysteriska och tror att jag ligger och föder barn, mamma ringde fan har sån lust att sluta svara , stänga av telefonen och aldrig mer sitta vid datan , bara stänga in mig och förbereda mig mentalt för detta och sen några veckor efter förlossningen kanske jag börjar med mitt sociala liv igen.  
Nu idag har jag gått 5 dagar över tiden. det är inte hela världen. efter helgen måste det börja hända saker.
vad ska jag göra för att få igång detta ?  det finns nog inget att göra bara vänta och inte haka upp sig så mycket , för när jag väl ligger där i den grymma smärtan som en förlossning är så kommer jag att tänka " nej inte ännnu"  men det är bara att hålla ut då för man kan inte gå hem även om man skulle vela.

puss

vad har vi gjort idag?

jag och moa har varit ute och sen vart vi less och gick och köpte glass men hon var långt innan jag på kiosken sen när jag kommer som en flåsande flodhäst har hon redan valt glass och väntar på att få den betald. nåja...  ser på äntligen hemma och inväntar kvällens höjdpunkt , DESPERATE ! :)

mamma gör mig gaaalen och jag ska packa mina saker hit och dit och så fort jag ringer tror hon att jag ska till sunderbyn och att hon ska med för att "emil är så långt bort" har förklarat massor med gånger att det är han som ska vara med när detta barn föds och att det tar inte en evighet att köra bil från töre.  Han hinner och om de skulle vara så att han inte skulle hinna så ska jag jävlar hålla igen tills han är hära , punkt slut.  :)

tror jag ska ta mig nå kvällsfika nu :)

Puss

duktiiigt !

nu har jag pluggat , massor med geriatrik nästan klar en enda fjuttig sak kvar. men den kanske jag tar tag i lite senare har suttit i köket hela morgonen pluggat och tagit matpaus och sen pluggat lite mer och nu tog jag en paus.
ska nog hoppa in i duschen sen kanske dammsuga? det behövs nog skuras också ,  sand och fläckar överallt !

nåja , jag har varit ännu mer duktig också och bokat körlektioner. herregud vad stolt jag blir över mej själv, men de fanns inte förens i juni men de gör inget , har ändå så mycket att fixa i skolan nu ändå så .

Puss

vecka 40+0


gubben <3



väääärldens underbaraste man ! <3

40+1

övertid övertid övertid!!! i veckan SKA det ske annars kommer detta att driva mig vansinnig, jag håller på bli galen.  varit nyss hos barnmorskan, allt var som de skulle och mina "värden" såg bra ut , som vanligt är man hur bra som helst:D fick ett läkarintyg som ska lämnas till skolan om att jag inte kommer nå mer nu under graviditeten efter som att det tar på mina krafter så mycket att bära runt på denna ENROMA mage. 

"bbväskan" är packad nu iaf eller bebisen saker men inte nå av mitt eget, men de hinns nog slängas ner de också.
vad ska jag mer skriva då? måste väl kanske plugga lite idag sen åka och handla med mamma:) ska skriva köplista nu:)

Puss

bf idag.

men ingen bebis ännu , men det är väl bara typ 5% som föder på sitt bf datum? har för mig att jag har hört det nånstans .  men nu är det iaf dax och den kan komma NÄR SOM HELST.
har tryckt i mig massa smörgåstårta och kladdkaka hos pappa iaf , sen varit och promenerat med gubben och ätit vattenmelon på "ballis" (balkongen för er som inte vet ) ;)
snart känner jag för att gå och lägga mig i sängen och se film:)

Puss

fredag.

jaha, jag skrev inget igår.. glömmde helt enkelt bort det.
Var iaf och köpte amningsbh,eller 2 ,  helt underbart ,detta är ett plagg alla kvinnor borde äga !  rekomenderas verligen, sen kanske det inte är så där super snyggt men faktiskt inte helt hemsk helller men skönt ! 

i morgon har jag mitt bf datum , men det kommer nog inte komma nån bebis då tror jag. föresten ska jag äta smörgåstårta hos pappa i morgon så har inte tid med barnafödande i morrn  ;)   haha

ne om jag kanske skulle göra ett försök till lite plugg .

puss

kväll.

min älskade man är hära : ) vi har nyss sett film , kommer inte ihåg vad den hette men den va sorglig ..
annars har jag inte gjort så mycket idag ,  tror jag ska börja gå och sova snart, fast kanske ska glo lite tv först.

puss.

5maj

jag gjorde ett ryck igår och ringde pappa så vi for och fotade mej och fixade nytt leg, så nu är de fixat iaf :) haha fast man ser ju alltid helt knäpp ut på sånna bilder. men tur att vi fixade det för de tar MINST 3 veckor innan de nya kommer.
Har just suttit och gjort massa uppgifter till idrotten och funderar på om jag ska ta tag i geriatriken också när jag ändå håller på. 
Skönt att få gjort så mycket som möjligt så man kan ta de lungt sen :) 

nåja , jag återkommer .

puss

sista besöket?

varit hos barnmorskan nyss oj gud vad jag hoppas att det var sista besöket där nu innan bebis.
jag vet seriöst inte vad jag gör snart vill bara ha ut detta barn ur min kropp!!!
borde gå och fota mig för nytt leg .. kul att känna sig så ful på kort. borde också gå och köpa en jävla ammningsbh men stan känns så grymmt långt bort. borde också faktiskt packa "bbväska" men de känns som att jag redan har packat den i huvet om och om igen.  är de så jävla viktigt att packa den sådär innan bebisen kommer?    kanske om jag packar den så kommer ungen ut fort fort fort !!!!
telefonnummret till förlossningen är uppskrivet på en lapp iaf , ifall de skulle råka bli brådis men de tror jag inte .
fan vilket liv jag har, här sitter jag och funderar på vad jag ska göra, egentligen har jag massor jag kan göra men de känns som att jag hinner med allt .

puss

måndag.

har varit på skolan , åkte dit vid 8 sen gjorde jag och malin lite projektarbete. sen skulle vi gå på sjukvården men då hade alla jävla åkt på studiebesök och vi visste inget .. hm tråkigt.
hemma nu har bakat mockarutor men dom går bara sönder :( jag är inte duktig på mat och bak men försöka går ju.

nå har inget mer att skriva för tillfället. :)


i veckan gäller det !

i veckan ska den uuut ! om den fortfarande bor i min kropp till helgen blir jag galen , GE MIG EN KATETER TACK, jag har en bebis i min kropp som står på huvet på min pissblåsa och jag är konstant pissnödig, det stör min dag men mest min natt ! ne nu får det vara nog nu ska den ut!!!
6dagar till bf ,  men helst tidigare, den är mer än välkommen att komma ut idag tillochme :D  men det tror jag inte den vill.   Jag håller på längta ihjäl mig till förlossningen , fast jag vet hur jävla ont det gör så längtar jag som bara fan!   haha :)

nyss ätit gröt . ska snart åka och handla tror jag  ?

puss.

RSS 2.0