lördag, IKEA !

Jaha äntligen helg, och ääntligen sportlov! välbehövlig vila ! 
Sitter i töre nu, emil håller på me nå ved , haha sånt där skitgöra!  ska åka på ikea idag och inhandla nya saker till nya lägenheten, till VÅRAN lägenhet :D hehe.    får nycklarna på måndag , oj längtar rejält !
så i morgon blir de pack hela dagen, jobbigt haha hur ska jag orka , jag orkar ju knappt fylla en låda med saker;) 

<3 MIN!!!!!!!!!!!


jag längtar ..

- till sportlovet
- till flytten
- INTE alls till min födelsedag.
- till förlossningen, tro de eller ej ;) haha 
- till STUDENTEN!!!!!!
- tills man känner att man ALDRIG mer behöver gå skola!
- tills jag och gubben får somna och vakna med varandra VARJE DAG! <3


första praktikdagen...

gick hur bra som helst :) fast de är ju alltid lite halvjobbigt med praktik om man jämför med en vanlig skoldag, men allt gick hur bra som helst :)  Fast man är ganska trött nu, jobbigt har stått stor del av dagen med 10kg för mycket i kroppsvikt ;)  det tar på kroppen.  Ska inte alls göra nå idag :D  typ se lyxfällan , haha

KVÄLL! .

nu ligger moa i säng och jag funderar på att slänga mig i soffan, och när moa var i badet och skulle ha pjamas och allt efter så fyfan så ryggen värker jag kan inte säga det nog många gånger.

nåväl jag tror jag kommer bli riktigt rörelsehandikappad av den här gravditeten ,sista 3 veckorna kommer jag ligga i soffan, så känner jag nu, fan jag kan knappt röra mej nu ibland och hur ska de gå på praktiken me att tanter som ska ha hjälp ?!  ne min praktikperiod kommer nog verkligen inte vara i 10 veckor, verkligen inte , det vet jag !


praktik i morgon

har nyss ringt till praktiken, börjar 8 i morgon.  hoppas de blir bra, har ju så många veckor praktik så de måste bli bra.  Nåja tror jag inte ska göra något alls idag.

så jävla besviken !!!!

INGEN TAPET i helgen , jävlahelvetesskit!!!!!! att äntligen få lite hopp om att kanske få leva i lite mindre röra om lite drygt en vecka, sket sig totalt!!!! lika bra och ta in på en barack , skulle ändå inte vara nån skillnad.
jag tänker INTE PACKA ELLER STÄDA NÅTT DENNA VECKA!!!  varför fan ska jag göra det nu om jag lika kommer ha tid till att göra det sen! näää jävlar soffan blir min enda vän i veckan! DÄR ska jag tillbringa dom här dagarna! inte lyfta ett finger.

föresten, gympaläraren vill att jag ska komma och gå ormbergsmilen med barnvagn sen , HAHA trodde hon ja! tror hon att jag kommer springa från förlossningsrummet till ormbergsmilen så tror hon så jävla fel, vafan tror hon, MAN SKA TA DET LUGNT EFTER BARNAFÖDANDE!!!!!!!!!!!!!!! 

då var de måndag igen..

Jo men började ganska sent idag , och jag fick ändra min praktik , fan vad bra de känns :D !!!  
har faktiskt inte gjort så mycket idag, var och gick med stavar på idrotten, fan vad kallt och fan vad tråkigt, hur länge ska jag orka göra det?  för det är verkligen inte kul, man blir väldigt less.
sen har jag torkat skåpluckor med maria och snart ska jag slänga mig i soffan:) HUHH vad skönt!!!


HALLÅÅ!!

Hallåå. nu har jag ätit kycklingsallad och hyrt film till ikväll :)  2 st som jag har ingen aning om och ett säkert kort "the break up" så en bra film får jag med säkerhet iaf se :)  nåja fan vad kallt de har varit så har inte gjort så mycket idag .  MEN IKVÄLL BLIR DET MASSA MYYYYYYYYYYYYSPYYYYS MED MIN MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

nu har jag helg! :)

Japp nu har jag änligen helg, fan är så less på skolan så jag vill bara spyyyyyyyyyy! är ganska less på allt idag måte jag erkänna , fan vad jag gnäller, om jag hade varit vän med mig själv hade jag nog inte varit det för jag är en riktig gnällkärring, knappt att jag orkar med mig själv!

Nåja , en vecka til flytt nu typ ...  huvva jag vill flytta nu direkt och få iordning allt :) sen vill jag att tiden ska gå jätte snabbt till maj typ så jag kan föda barn och blir mig själv igen, fast med lite dallrig mage och hängbröst, haha tur man är ganska ung så sånt går tilbaka ganska snabbt då:)  men 8 maj, länge dit, jag skulle vilja föda typ 1 eller 2 maj skulle vara jätte bra , så blir de inte så tajt in på studenten, för studenta ska jag, fan mössan va ju dyr så den måste man ju använda :D HAHA !


vad är sammandragningar ??! :O

Jag tror verkligen att jag måste lugna ner mig lite granna , när kvällen börjar närma sig så värker de bara i HELA ryggen och magen blir nästan jätte super hård , är det de som kallas för sammandragningar ? haha jag borde ha koll men de kan man ju inte ha på allt.  OM  det nu skulle vara det så sägs det att det är då man ska ta de lite lugnt och vila så försvinner det efter en stund.  men de är typ så hela kvällen så jag kanske verkligen borde lugna ner mig lite, KANSKE ?!

varit och hälsat på pappa på sjukhuset och tjatat lite om att laga skotern och så:) han verkar mycket piggare :) fast min vilja gick inte igenom med skotern, men till nästa vinter lovade han. eller jag tog det som ett löfte iaf:)!! 

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lyxfällan:)


...


GOOODMORGON!!!!!

tog sov morgon idag, struntade i altenativ medicin, har ändå varit så duktig och jobba med det hemma:)
Då tycker jag man får ta en liten sov morgon !
Ser på the voice nu, ska platta håret sen börja gå till bussen :)


PITE! lite onödigt menmen ..

jo inte alls känndes det så jätte nödvändigt att vara där på den där nolia mässan som det verkade från lärarna, dom var ju inte ens där och kollade så att man var där , eller nått ! Hela klassen var på stan typ,  vi med; ) hehe käkade på max och fikade , det är grejjer det :D väl hemma nudå har varit på prommis med lea och ska snart gå till dagis. 
FULLT med folk på bussen hit från stan, ångrade starkt att jag inte tog 10an, sen sitter de en jävlel med sin väska på en plats och röven på en och sitter bara där och kollar hur resten av människorna i bussen nästan klättrar på varandra , USCH USCH USCH för sånt folk!!!!!!!  sen + att alla jävla "godisbarn" hoppas på vid kvantum också gör ju inte saken bättre, smaskar och gapar över hela bussen, idag hatade jag verkligen att åka buss, annars brukar jag ha de så bra att jag inte vill kliva av!

Nåja väl hemma nu iaf;D fick ett mejl av geriatrik-eva :S  har tydligen inte lämna in alla uppgifter MEN JAG VET JU ATT JAG HAR GJORT DET!!!! sånt irriterar mej också!  fan !

Ny vecka.

Dagen har bestått av väldigt mycket rörelse ! haha först en timmes promenad på isen och sen typ massa promenad här hemma med maria och jessica :)   eller okej , så mycket promenad kanske det inte var , men det var det för mig som väger 10kg mer nu än vad jag brukar göra, och att röra sig med 10kg mer än vad man brukar vara van vid är väldigt jobbigt efter ett tag, tillslut känner man bara hur man vaggar fram som nån fet jävla anka!!!! ;)
Kollade nyss på Glamorama på datan, måste erkänna att det programmet inte riktigt faller mig i smaken, men jag kollar på det ändå , är nån liten del av mig som ändå tycker de är helt okej. 


JAHA, nu har jag alltså gått 28 veckor av 40 graviditetsveckor.  känns som en evighet kvar, men jag vet att sen när jag kollar tillbaka på dom här 9 månaderna så kommer jag tycka att det gått jätte snabbt : )
Men jag tycker fortfarande inte att det är så där jätte super snyggt och fint och roligt att vara gravid som alla andra verkar gå runt och tycka , jag tyckte inte det förra graviditeten heller men då trodde jag mer det var en "ålders sak" men nu är jag ju lite äldre och tänkte att kanske den här gången skulle de kännas så där underbart som alla andra tycker , men NEJNEJ , jag är nog inte den sortens person som verkligen äääälskar att vara gravid och jag kommer nog aldrig att bli den personen heller, Happ bara att inse. men jag försöker se lite sådär "fet och lycklig" ut iaf ;) haha
 


jag vill ha sommar Nu !!!!!!!!!!!!!


Alla hjärtans dag <3

Gubben köpte ett nytt spel igår, och då det händer en sån sak så blir han nästintill BESATT av det nya spelet , haha . mamma ringde nyss och vil fara på antnäsmöbler och kolla på en soffa som jag vill ha !!!!! en svart skinn med diva : ) VILL HA!!!!!!!!!!!!!!   fan sätter jag mig i den här soffan jag har nu, så kommer jag nästan inte upp, så paj är den!
Sen till middag idag önskar jag mig fläskfile och potatisgratäng eller bakpotatis det spelar ingen roll. 
Annars får vi se vad vi ska hitta på idag : ) håller tummarna nu för att mamma säger " den soffan köper vi" 
HAHA


<3


Lördag .

Min dator är på lagning, så har tagit fram den gammla nu :/ fan var jobbigt , HATAR DEN HÄR DATAN!!!!!!!!!!!!!!
har just varit ute på promenad i det fina vädret,med moa och gubben :), och Moa har åkt skridskor :)
Sitter och funderar på vad man ska äta idag då , fantasin är väldigt dålig  !

Alla hjärtans dag i morgon då , MYYYYYYYYYYYYS MED GUBBEN DÅ!!!!!!!!! <3

Barnmorskan.

som vanligt, frågar hon om man jobbar , haha samma fråga varje gång. alls ser bra ut och bebisen mår bra :)
hemma nu ska äta köttbullar och makaroner, sen ska vi nog fara till Antnäs möbler, om vi kan låna mammas bil :)

såg film i går " patrik 1,5" och "allt för min syster"  patrik 1,5 skit skoj :) det är ingen bögfilm som alla tror!!!!
och allt för min syster , hur bra som helst men inge bra å se om man inte gillar att storböla till filmer. för det var verkligen en riktig gråtfilm!!!!

Måste fara med datan på expert idag, den låter konstigt :(  fan bara rackel med allt men köper!!!

hemma ...

Moa är sjuk idag, hur sjuk vet jag inte alls , för hon brukar vara sjuk typ en timme sen blir det bra igen lika snabbt :)  så hon får vara hemma idag och åka på dagis i morgon.
vilket betyder att jag måste jobba med geriatriken hemma idag, jobbigt .. men bara att bita ihop och göra det så man inte hamnar efter, vilken pluggis jag låter som. men kommer man efter så blir allt så jobbigt och då blir det värre och tillslut ids man inte göra nått.

har lovat mamma att ta en sväng om med lea också idag, ska snart gå till kiosken och sen förbi mamma och hämta hunden så hon får vara här ett tag.


det skakar!!!!

herregud, har varit lungt i magen idag eller nån rörelse känner man ju när man själv är ganska stilla men är man igång tänker man inte alls på det så mycket, men nyss jag trodde ungen skulle komma genom magen ! har aldrig sett nått liknande, HELA MAGEN SKAKADE , bebben var helt vild! den måste verkligen ha gjort en räjäl vändning , haha har verkligen aldrig sett nått liknande, hoppas bara bebben inte är lika vild sen när den kommer ut, haha !

har köpt en ny dammsugare idag :D så har ganska nyss dammsugit hela lägenheten, ganska skoj med ny dammsugare , haha skräpet bara åker in hur snabbt som helst.  men det var en välbehövlig städning iaf.
annars har jag inte alls gjort så mycket idag. taigit de ganska lungt mest :)

:)


måndag igen.

det hinner tamefan bara bli helg , och så andas man ut och tänker "gud vad skönt" så är det måndag lika snabbt igen,  men idag blev det ingen tidig måndag iaf, eller jo vakna klockan 7 men började inte förens 1, då hade jag körlektion :)  Bestämde mig för att skippa idrotten och skolan idag, kände mig ändå förjävla förkyld och inte sådär jätte sugen på att gå på nån promenad.
har ganska nyss ätit och diskat bort allt . usch vad snorig jag har blivit !!!

...


jag vill ha mat nu !

fyfan så hungrig , blir entrecote i ugnen och bakpotatis :) fyyyyyyyyfan! sen kolla på blåsningen och bada badkar och sen film, så ser min söndag ut :) fan passa på att bada badkar medans man får plats där i, och medans man kan komma sig upp utan att någon lyfter upp en ;) haha  

MIN DAMMSUGARE ÄR PAJ!!  måste hitta kvittot så jag får lämna igen den,  dammrottorna förökar sig här nu alltså.



vecka 27 :)


klä sig efter väder!!

går bestämde vi oss för att åka till jokkmokk marknad , där var de kallt ska jag säga men jag var nog den som klagade minst och hade klätt mig bäst :) maria kom i leggings och klackedojjor , folk kollade ! ;P
men där kan man säga att folk hade klätt sig efter väder, väldigt PÅPÄLSADE med rävar på skallen :) haha , köpte inget , bara en hamburgare och 10 munkar :) haha

kollar när gubben spelar nu ska snart fara till ormberget och promenera i solen :)

>helloo.

kommit hem för ett tag sen , ska snart åka och handla för ikväll blir det tacos:D FAN VAD GOTT !!!!! jag ska äta typ 10st;) 8 till mig och 2 till bebisen, haha ;)  hur sugen som helst.
annars blir de nog inte alls så mycket. kanske film eller nå sånt där lugnt :)

stora tjejen<3


äntligen fredag.

känner att man är så jävla trött på skolan och så jävla less på att kliva upp så tidigt varje morgon.
ÄNTLIGEN HELG!  får en chans att vila upp sig :)
ska nog snart hoppa i duschen och börja göra mej klar, börjar 1 idag:)
men skönt att slippa stress.


hej

vad kan man säga? det tar på krafterna att vara så fet, haha ryggen orkar helt enkelt inte så mkt.
tänker aldrig bli en tjockis på heltid iaf, den saken är säker!!!!

nyss ätit gröt, kom hem för ett tag sen, varit på ica maxi med mamma, köpte nya jeans leggings :D känns hur bra som helst, slippa mina fula byxor, kläder är ett stort problem!!! ännu en orsak varför jag aldrig tänker bli en permanent tjockis, tur att detta bara är tillfälligt!!!!

jag tror jag har fått nya grannar, hmm mysko. såg en människa bära massa saker nyss från en bil och nu massa mysko ljud i trappen,  ungar som lever om typ .. hmm haha.


moa har varit hos tandläkaren också idag ju, VILKEN DUKTIG TJEJ!!!!! typ duktigare än många vuxna när dom ska till tandläkaren:)

jävla snöstorm!

jag känner att man verkligen blir straffad för att man var hemma dagen då de var värsta snöstormen, för efter det har det varit massor med "småa" stormar.
varit på exotic idag med malin, haha tog mer efterrätt än mat typ ;)

nu sitter jag här, jag och maria har packat ihop massa saker som jag inte ska ha, och snart kommer damen som köpt hyllan och hämtar den, insåg just hur mycket skit de är bakom den! haha en trasig tallrik blandannat, har jag inte märkt att en hel tallrik har rammla bakom och gått sönder?! haha bra där!!!

måste säga också att min bebis i magen är gode vild ibland alltså, har som inte kännt så kraftigt tidigare, men nu börjar de väl bli ganska trångt där inne;)


vecka 26 +1

snart har 30 veckor gått och då är det nära ska jag säga !!!!! 



varit på elgiganten idag och lämna igen tvn, den var ju knäpp. men jag fick en ny :) så nu är allt som det ska.
ska snart hoppa i duschen, sitter här med hårinpackning nu och ser på "13 snart 30" 
herregud så allt ser ut här och ska ha såhär i 4 veckor till, usch saker ÖVERALLT !

RSS 2.0